Go Pro huren

7 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurders van een Go Pro door te kijken naar de kwaliteit en het merk. Deze kunnen verschillen.

Top 7 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Jouw avonturen gemakkelijk vastleggen? Huur een GoPro!

Ga je binnenkort klimmen in Frankrijk, survivallen in de Ardennen of kajakken in Schotland? Dan maak je waarschijnlijk de mooiste en spannendste dingen mee. Hoe fijn zou het zijn als je al je avonturen gemakkelijk vast kon leggen en gelijk kon delen met vrienden en familie?! Met een GoPro sportcamera kan het! Ook voor het maken van originele promofilms huur je een GoPro. Een sportcamera, ook wel action camera genoemd, is een compacte, kleine camera die je makkelijk op je helm, fiets of skateboard schroeft. Met handige banden kun je de camera bovendien op je hoofd of borst bevestigen. Ga je binnenkort snowboarden of surfen? Vergeet dan niet een GoPro te huren! Heb je iets minder avontuurlijke plannen? Dan kun je natuurlijk ook een camcorder huren.

Verhuurinformatie: hoe werkt een GoPro?

Veel GoPro’s kunnen onder water filmen, wat ideaal is als je gaat snorkelen of duiken. Geef trouwens wel van tevoren bij het verhuurbedrijf aan dat je een onderwatercamera wilt huren, aangezien niet alle camera’s waterbestendig zijn. De meeste GoPro’s die verhuurd worden, kunnen verbinding maken met wifi. Zo kun je foto’s en filmpjes gelijk delen. Sommige camera’s kunnen middels een speciale app zelfs verbinding maken met je telefoon, zodat je op je telefoonscherm live kunt zien wat je filmt. Je kunt de camera ook inclusief microSD kaartje huren, waarop je al je bestanden opslaat. Wil je naast het maken van foto’s en filmpjes ook graag slowmotion beelden op kunnen nemen? Of wil je een statief waar je de camera op kunt plaatsen? Let hier dan op tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. Besluit je een GoPro te huren? Hou dan rekening met eventuele borgkosten en zorg dat je bij het afhalen van de camera een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.