Drone huren in Apeldoorn

Top 2 verhuurbedrijven

75 km

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
Luchtopnames maken? Huur een drone in Apeldoorn!

Werk je in Apeldoorn en wil je een originele bedrijfsvideo maken? Of organiseer je een evenement en wil je hier beeldmateriaal van verzamelen? Huur dan een drone! Een drone is een onbemand luchtvaartuig, waarmee je prachtige beelden maakt van bovenaf. Het levert perfect promotiemateriaal op. Maar een drone is niet alleen geschikt voor zakelijke doeleinden, ook voor privégebruik kun je een drone huren. Vlieg over het Matenpark of leg je eigen bruiloft in Berg en Bos vast. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Apeldoorn. Dus ook in bijvoorbeeld Deventer en Harderwijk.

Accuduur, bedieningsafstand en live camerabeelden

Wil je een drone huren? Let dan op de verschillende huurvarianten die worden aangeboden. Hoewel alle drones werken met motoren, sensoren en een camerastabilisatiesysteem, zijn er ook een aantal zaken die afhangen van het type drone dat de verhuurbedrijven verhuren. Zo kun je vaak kiezen tussen drones met een verschillende accuduur en maximale bedieningsafstand. Ook de aanwezigheid van een camera is niet altijd gegarandeerd. Het kan dus zijn dat je de camera er los bij moet huren. Verder kun je vaak tegen een meerprijs een controller huren met een beeldscherm. Doordat je hier live beelden op ziet, lijkt het net alsof jij zelf hoog in de lucht vliegt.

Wet- en regelgeving rondom drones

Als je met een drone wilt vliegen, dan heb je je te houden aan een aantal regels. Zo moet je 150 meter afstand houden tot de bebouwde kom en mag je maximaal 120 meter hoog vliegen. Deze regels zijn zowel van toepassing op recreatief gebruik als op zakelijk gebruik van de drone. Gebruik je de drone voor zakelijke doeleinden? Dan moet jouw bedrijf in het bezit zijn van een ROC. Dit certificaat houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone een vliegbrevet heeft. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf