Vind jouw beste huurdeal

Drone huren in Eindhoven

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

Van Dalen Cameraverhuur

Hilversum

Masc-event-support

Nijmegen

Hoe mooi is Eindhoven van bovenaf? Ontdek het met een drone!

Heb je het over Eindhoven, dan heb je het over de Brabantse gezelligheid, de Technische Universiteit en Eindhoven Airport. Maar hoe ziet Eindhoven er eigenlijk uit van bovenaf? Huur een drone en ontdek hoe mooi Eindhoven werkelijk is. Een drone is zowel geschikt voor zakelijke doeleinden als voor privégebruik. Zo kun je er bijvoorbeeld een originele bedrijfsvideo mee maken, maar je kunt er ook je eigen bruiloft mee filmen. Organiseer je een beurs of evenement? Leg dit dan vast met een drone en gebruik de beelden als promotiemateriaal voor je volgende evenement. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Eindhoven. Dus ook in bijvoorbeeld Roermond en Weert.

Welke huurvarianten zijn er?

Drones komen in verschillende soorten en maten, maar zijn in principe allemaal voorzien van motoren, sensoren en een camerastabilisatiesysteem. De camera zelf wordt in veel gevallen meegeleverd, maar het kan ook zijn dat je deze er los bij moet huren. Om de drone te kunnen besturen, heb je een controller nodig. Deze zit bij de verhuur van de drone inbegrepen. Wil je live kunnen zien wat je drone filmt? Huur dan een controller met een beeldscherm. Echter, vaak betaal je hiervoor een meerprijs. De accuduur en de maximale bedieningsafstand verschillen per drone en per verhuurbedrijf.

Huurvoorwaarden: Wet- en regelgeving

Als je wilt vliegen met een drone, dan zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden. Dit vanwege privacy- en veiligheidsredenen. Zo moet je er namelijk voor zorgen dat je altijd 150 meter afstand bewaard tot de bebouwde kom en niet hoger dan 120 meter vliegt. Gebruik je de drone voor zakelijke doeleinden (commercieel), dan moet je als bedrijf in het bezit zijn van een ROC (certificaat). Dit houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone beschikt over een vliegbrevet. Informeer bij het verhuurbedrijf naar de overige huurvoorwaarden.

Huuralternatieven in Eindhoven