Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Drone huren in Groningen

Zowel de kwaliteit als de functies van een drone kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk dus goed!

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

Alle afstanden
  • Alle afstanden
  • Hilversum
  • Nijmegen
  • Urk
Klik op de kaart om de verhuurders te tonen

Huuralternatieven

Vlieg over Groningen met een gehuurde drone!

Ben jij een echte Groninger en kan je niet wachten om jouw prachtige stad van bovenaf te zien? Huur dan een drone! Dit is een onbemand luchtvaartuig waarmee je de mooiste beelden en foto’s maakt. Naast natuurbeelden van bijvoorbeeld het Stadspark kun je er ook je trouwdag mee vastleggen of een originele bedrijfsvideo maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Groningen. Dus ook in bijvoorbeeld Haren en Roden.

Hoe werkt een drone?

Een drone heeft krachtige motoren, speciale sensoren en een camerastabilisatiesysteem. Om beelden te maken heb je natuurlijk een camera nodig. Soms wordt deze meegeleverd, maar het kan ook zijn dat je deze er los bij moet huren. De accu van de drone en de maximale afstand waarop de drone bestuurd kan worden, verschillen per verhuurbedrijf. Wil je gelijk live beelden kunnen zien? Huur dan tegen een meerprijs een controller met beeldscherm.

Huurvoorwaarden van drones

Huur je de drone voor privédoeleinden (recreatief), dan ben je verplicht om minstens 150 meter uit de buurt te blijven van de bebouwde kom en mag je maximaal 120 meter hoog vliegen. Gebruik je de drone voor zakelijke doeleinden (commercieel), dan komen hier nog een aantal regels bij. Zo moet je als bedrijf bijvoorbeeld in het bezig zijn van een certificaat (ROC), wat onder andere betekent dat de bestuurder van de drone in het bezit is van een vliegbrevet. Laat je door het verhuurbedrijf goed informeren over de wet- en regelgeving.

Kenmerken en varianten

  • Max. vlieghoogte
    1,20 m
  • Max. gewicht drone
    25 kg
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Alternatieve links

Gerelateerde categorieën