Drone huren in Maastricht

3 aanbieders gevonden. Zowel de kwaliteit als de functies van een drone kunnen verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk dus goed!

Top 1 verhuurbedrijf

Alle afstanden

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Hoe mooi is Maastricht van bovenaf? Ontdek het met een drone!

Heb je het over Maastricht, dan heb je het over het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein en over de Sint-Pietersberg. Maar hoe ziet Maastricht er eigenlijk uit van bovenaf? Huur een drone en ontdek hoe mooi Maastricht werkelijk is. Een drone is zowel geschikt voor zakelijke doeleinden als voor privégebruik. Zo kun je er bijvoorbeeld een originele bedrijfsvideo mee maken, maar je kunt er ook je eigen bruiloft mee filmen. Organiseer je een beurs of evenement? Leg dit dan vast met een drone en gebruik de beelden als promotiemateriaal voor je volgende evenement. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Maastricht. Dus ook in bijvoorbeeld Heerlen en Landgraaf.

Welke huurvarianten zijn er?

Drones komen in verschillende soorten en maten, maar zijn in principe allemaal voorzien van motoren, sensoren en een camerastabilisatiesysteem. De camera zelf wordt in veel gevallen meegeleverd, maar het kan ook zijn dat je deze er los bij moet huren. Om de drone te kunnen besturen, heb je een controller nodig. Deze zit bij de verhuur van de drone inbegrepen. Wil je live kunnen zien wat je drone filmt? Huur dan een controller met een beeldscherm. Echter, vaak betaal je hiervoor een meerprijs. De accuduur en de maximale bedieningsafstand verschillen per drone en per verhuurbedrijf.

Huurvoorwaarden: Wet- en regelgeving

Als je wilt vliegen met een drone, dan zijn er een aantal regels waar je je aan moet houden. Dit vanwege privacy- en veiligheidsredenen. Zo moet je er namelijk voor zorgen dat je altijd 150 meter afstand bewaard tot de bebouwde kom en niet hoger dan 120 meter vliegt. Gebruik je de drone voor zakelijke doeleinden (commercieel), dan moet je als bedrijf in het bezit zijn van een ROC (certificaat). Dit houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone beschikt over een vliegbrevet. Informeer bij het verhuurbedrijf naar de overige huurvoorwaarden.