Bovenfrees huren

6 aanbieders gevonden. De huurprijzen van een bovenfrees variëren van € 13,- tot € 21,-, vergelijk de verhuurders dus goed!

Top 6 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Freesdiepte variërend van 50 tot 70 mm
Spantang variërend van 6 tot 13 mm
Een multifunctionele machine voor houtbewerken: huur de bovenfrees

Voor het frezen van hout is het huren van een bovenfrees handig. Daarnaast kun je de bovenfrees gebruiken om hout af te werken, om cirkels te maken of om houtverbindingen te maken. Om nauwkeurig te kunnen werken, kun je bij de meeste bovenfrezen zelf de hoogte instellen. Een voordeel van de bovenfrees is dat deze vaak aan te sluiten is aan een stofzuiger. Dit betekent dat het stof tijdens het werk weg gezogen kan worden en dat jij in een stofvrije ruimte kunt werken. Een andere freesmachine die je kunt huren is de lamellenfrees, perfect voor houtverbindingen met lamello’s.

Meer handige informatie over de verhuur van bovenfrezen

Wist je dat je vrijwel alle houtsoorten kunt bewerken met een bovenfrees? Hoe harder het hout, hoe scherper de lijnen worden. Houd er dus rekening mee dat het kan zijn, dat als je zacht hout gaat bewerken zoals vurenhout, je een wat minder strak resultaat krijgt. Doe-het-zelver? Huur dan een eenvoudige bovenfrees. Let op de freesdiepte (50 tot 70 mm) en de spantang (6 tot 13 mm) die kunnen variëren. Zorg altijd dat je aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet: draag in ieder geval een stofmasker, veiligheidsbril en gehoorbescherming. Draag juist géén handschoenen! De frezen zelf worden niet altijd bij de bovenfrees te huur aangeboden. Soms moet je deze dus los erbij huren of aanschaffen. Houd er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven achteraf slijtagekosten in rekening brengen. Bij andere verhuurders zitten deze kosten al bij de huurprijs inbegrepen. Huur makkelijk en snel een bovenfrees via Huren.nl.