Plafondschuurmachine huren

6 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 23,- tot € 61,-, afhankelijk van de geleverde accesoires (schuurschijf en stofzuiger).

Top 6 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Schuurschijf 225 mm
Ontelbaar veel voordelen als je een plafondschuurmachine huurt

Moet je een wand of plafond met een groot oppervlak schuren? Dan kun je een plafondschuurmachine huren. Zo’n schuurmachine, ook wel wandschuurmachine genoemd, is een handig apparaat waarmee je niet boven je kracht hoeft te schuren. Je krijgt geen lamme armen, geen rugpijn, en bovendien schuur je niet recht boven je hoofd, maar een stukje van je af, zodat het gruis niet op je hoofd valt. Bovendien hoef je geen ladder of trap te gebruiken tijdens het schuren, zodat je veel mobieler bent, en je een veilige werksfeer creëert. Je kunt een wandschuurmachine of plafondschuurmachine huren bij verschillende verhuurders, te vinden via Huren.nl.

Wat je nog meer nodig hebt, als je een plafondschuurmachine gaat huren

Met een plafondschuurmachine kun je – het woord zegt het al – erg eenvoudig plafonds schuren. Ook muren zijn eenvoudig te schuren met deze schuurmachine. Stucwerk en gipsplaten zijn fijn en glad te schuren met de plafondschuurmachine. Vaak is er een aansluiting voor een stofzak (erg welkom: anders vind je twee weken later nog een laagje wit stof over alles heen). Ga na bij de verhuurder of de stofzak wordt meegeleverd, dit is niet altijd het geval. De plafondschuurmachine is en roterende schuurmachine, en heeft een stofzuiger nodig. Deze wordt er meestal niet bijgeleverd. Zorg dat je zelf de geschikte schuurschijven aanschaft/verkrijgt bij de verhuurder. Andere schuurmachines die je kunt huren zijn o.a. de parketschuurmachine en de excentrische schuurmachine.