Parketschuurmachine huren

7 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 20,- tot € 44,-, afhankelijk van de schuurbreedte/schuurdiameter en het gewicht.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aansluiting 220 of 230 V
Gewicht variërend van 7,4 tot 85 kg
Schuurbreedte 10, 20 of 40 cm
Parket schuren? Huur een parketschuurmachine!

Een parketvloer hergebruiken is een heel goed idee, maar de gebruikssporen die op het parket zitten zijn erg vervelend. Door een parketschuurmachine te huren, kun je de lijm- en verfresten als sneeuw voor de zon doen verdwijnen. Ook de bestaande parketvloer een nieuwe boost geven kan, door er de parketschuurmachine overheen te halen. Het grootste verschil tussen een gewone, en een parketschuurmachine, is het grote oppervlak van de parketschuurmachine. De parketschuurmachine heeft soms meerdere roterende schuurbladen, en is soms in de vorm van een bandenschuurmachine. Zo wordt de hele vloer zeer regelmatig en gelijk geschuurd. De schuurbreedte varieert van 10-40 cm. Sommige parketschuurmachines zijn ook te gebruiken om de vloer mee te oliën of waxen. Let op: dit geldt niet voor elke parketschuurmachine, informeer bij de verhuurder voor zekerheid.


Huur stofzakken en extra gewicht

Voor de meeste parketschuurmachines heb je stofzakken nodig. Je sluit een stofzak aan op de parketschuurmachine, eigenlijk net zoals bij een gewone stofzuiger, en het stof en gruis wordt netjes opgevangen in de zak. Zorg voor de zekerheid wel voor een goed geventileerde ruimte en vervang de stofzak op tijd. Let op: stofzakken zijn meestal niet inclusief de huur van een parketschuurmachine. De meeste bouwmarkten verkopen dit soort stofzakken, en vaak kun je ook bij de verhuurder terecht om deze stofzakken aan te schaffen. Om de parketschuurmachine te verzwaren, om beter te kunnen schuren, kun je bij sommige verhuurders extra gewichten huren. Het gewicht van de machine zelf varieert van 7-90 kg. Denk eraan dat het kan zijn dat de verhuurder slijtagekosten in rekening brengt.