Sunmobile huren

Top 6 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte bruiningsveld variërend tot 190 cm
Breedte bruiningsveld variërend tot 75 cm
Comfortabel bijkleuren? Huur een Sunmobile.

Wil je bruin worden terwijl je op bed een boek leest? Huur dan een Sunmobile. Een Sunmobile werkt hetzelfde als een zonnehemel, maar is opklapbaar en verrijdbaar. Daardoor verplaats je de zonnebank gemakkelijk en kun je hem op meerdere plekken in huis gebruiken. Genoeg verkleurd? Dan berg je de mobiele zonnebank eenvoudig op. Perfect om je zomerkleurtje vast te houden of juist te wennen aan de straling voordat je straks op vakantie gaat. Is een zonnebankkuur je door de dokter aanbevolen? Ook dan is het huren van een Sunmobile geschikt. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van Sunmobiles in de door jou gewenste omgeving.

Kenmerken van de mobiele zonnebank

De Sunmobile beschikt net als een zonnehemel alleen over lampen aan de bovenkant. Je wordt dus aan één kant bruin en moet zelf omdraaien. Wil je snel bruin worden aan allebei de zijden? Huur dan een dubbele zonnebank. De lampen van de Sunmobile zijn verstelbaar in hoogte en het glas van de zonnebank is voorzien voorzien van een UV-filter. Verder beschikt de Sunmobile over een timer en een ventilator. Je huurt de mobiele zonnebank meestal per maand, waarbij je rekening moet houden met bijkomende borg- en transportkosten. Vergeet niet dat er altijd een stroompunt in de buurt moet van de zonnebank moet zijn. Mocht dit een probleem vormen, huur dan een haspel.

Veilig zonnen met de Sunmobile

Te vaak onder de zonnebank gaan, is schadelijk voor je gezondheid. Ga er daarom niet te vaak en niet te lang onder en smeer je bovendien goed in met zonnebrandcrème. Vanwege veiligheidsregels wordt een minimum leeftijd van 18 jaar gehanteerd. Vraag het verhuurbedrijf om meer informatie over veilig zonnen.

Gerelateerde categorieën