Zonnehemel huren

Top 5 verhuurbedrijven

Bijkleuren terwijl je een boek leest op bed? Huur een zonnehemel!

Een zonnehemel heeft alleen lampen aan de bovenkant en schuif je gemakkelijk boven je bed. Zo kun je dus bijkleuren terwijl je lekker aan het relaxen bent. Ideaal als je dat zomerkleurtje ook in de winter vast wil houden of als je alvast wil wennen aan de straling voordat je op vakantie gaat. Je kunt een zonnehemel natuurlijk ook huren voor in een sportschool, saunacomplex of hotel. Het fijne aan huren is dat je niet op hoge kosten wordt gejaagd en dat het verhuurbedrijf het onderhoud vaak op zich neemt. Bijkleuren aan beide zijden? Huur dan een zonnebank.

Kenmerken van een zonnehemel

Een zonnehemel is in hoogte verstelbaar en is vaak voorzien van een timer en een ventilator. Zo kun je zelf instellen hoelang je wil bijbruinen en wordt je bovendien van een verkoelend briesje voorzien. Zoek je een zonnehemel die je kunt opklappen en makkelijk kunt verrijden? In dat geval kun je het beste een Sunmobile huren. Doordat de Sunmobile zo gemakkelijk te verplaatsen is, kun je deze op meerdere plekken gebruiken. Huur je een zonnehemel? Hou dan rekening met eventuele borg- en transportkosten. Een zonnehemel huur je meestal per maand en maakt gebruik van elektriciteit. Geen stroompunt in de buurt? Huur dan een haspel.

Veilig zonnen met een zonnehemel

Te vaak en/of te lang gebruik maken van een zonnehemel kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Vraag het verhuurbedrijf daarom om meer informatie over veilig zonnen en smeer je goed in met zonnebrandcrème. Ook wordt er vanwege veiligheidsregels een minimum leeftijd van 18 jaar gehanteerd.

Gerelateerde categorieën