Zonnebank huren

Top 4 verhuurbedrijven

Kenmerken en varianten

Aantal lampen variërend van 20 tot 24 lampen
Aan beide zijden bijkleuren? Huur een zonnebank!

Een zonnebank beschikt over lampen aan de onder- en bovenkant, waardoor je aan beide zijden bruin wordt. Perfect als je dat zomerkleurtje wat langer vast wil houden of als je alvast wil wennen aan de straling voordat je straks op vakantie gaat. Zoek jij één of meerdere zonnebanken voor jouw sportschool of sauna complex? Ook dan is huren ideaal. Geen hoge aanschafkosten en toch vrijblijvend genieten van een zonnebank. Je kunt er ook voor kiezen om een zonnehemel te huren, die je bijvoorbeeld boven een bed zet. Je kleurt dan aan één kant, doordat je alleen bovenlampen hebt en het is de bedoeling dat je zelf omdraait. Zoek je een makkelijk verrijdbare lamp die je bijvoorbeeld op meerdere plekken in je huis kunt gebruiken? Huur dan een Sunmobile. Op deze pagina vind je de verhuurders van zonnebanken in de door jou gekozen omgeving.

Kenmerken van een zonnebank

Zonnebanken zijn soms voorzien van extra opties. Wil je bijvoorbeeld graag een extra lamp speciaal voor je gezicht? Dat kan. Sommige verhuurbedrijven bieden namelijk zonnebanken aan met een gezichtsoptie waardoor je gezicht beter kleurt. Tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven kun je ook letten op de aanwezigheid van een timer, een ventilator en eventueel een muziekje. Een zonnebank huur je meestal per maand. Hou rekening met eventuele borg- en transportkosten. Geen elektriciteitspunt in de buurt? Huur dan een haspel en kleur lekker bij op jouw locatie.

Veilig zonnen

Veelvuldig gebruikmaken van de zonnebank kan schadelijk zijn voor je gezondheid. Doe dit daarom met mate en lig er ook niet te lang onder. Je kunt het verhuurbedrijf vragen om meer informatie over veilig zonnen. Vanwege veiligheidsregels wordt voor het gebruik van een zonnebank een minimum leeftijd van 18 jaar gehanteerd.

Gerelateerde categorieën