Trouwboog huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Zeg ja tegen een trouwboog of voor je bruiloft!

Organiseer je een bruiloft of feest en wil een trouwboog huren? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een betrouwbaar en goed verhuurbedrijf met een trouwboog te huur. Het zoeken naar een bedrijf bij jou in de buurt zit en de trouwboog heeft waar je naar op zoek bent, is niet altijd even makkelijk. Huren.nl maakt het graag wat simpeler voor je. Via deze pagina vind je eenvoudig en snel een geschikt verhuurbedrijf van een trouwboog of rozenboog. Vind in één oogopslag, met gebruik van je locatie en kaart, alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt.

Een trouwboog is onmisbaar bij elke bruiloft. Of je nou trouwt in een grote zaal, op het strand, in de mooie natuur, of bij een kasteel. Met een huwelijksboog trouw je in een romantische, stijlvolle sfeer. Het materiaal van de boog kan verschillen (kunststof, metaal of hout) en de boog kan versierd worden met bloemen, strikken, linten, kaarsjes, dennentakjes, ballonnen of doeken. Voor gala’s en andere evenementen kan een trouwboog dienen als entree of aankleding. Een trouwboog huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Tips voor het huren van een trouwboog

Bij het vergelijken van trouwbogen is het belangrijk om op een aantal aspecten te letten. Ten eerste, hoe groot is de ruimte van de bruiloft? In een grote ruimte is het namelijk mooier om een grote trouwboog te huren. Daarnaast adviseren we je om van tevoren contact op te nemen met de verhuurder. Zo kom je er eenvoudig achter of de verhuurder aan je wensen kan voldoen.

Het is goed om te weten dat niet alle huwelijksboog verhuurders alle bijkomende kosten bij het bedrag meerekenen. Hierdoor kan het gebeuren dat het eindbedrag hoger is dan verwacht. De verhuurders vermelden de prijs niet altijd inclusief leveringskosten, opbouwkosten en decor kosten. Wil je de trouwboog graag zelf ophalen en opbouwen? Dan kan het zijn dat er wat kosten van de totaalprijs af gaan.

Je huurt een trouwboog vaak voor drie dagen, maar in overleg kunnen extra dagen worden bijgeboekt. Bekijk goed welke verhuurbedrijven landelijk leveren en welke alleen regionaal leveren. Hou verder rekening met kosten voor de borg, het transport en eventueel het in elkaar zetten van de boog. Je kunt er trouwens ook voor kiezen om een ballonnenboog te huren, maar dit heeft niet de charme van een boog of prieel. Er zijn ook verhuurbedrijven waar je een losse boog kan huren om deze eventueel zelf aan te kleden. Trouwjurk, kostuum of rode loper nodig? Kijk dan hier! Doordat trouwbogen vaak buiten geplaatst worden en dus om goed weer vragen, is er veel vraag naar trouwbogen tijdens de lente- en zomerperiode. Wees er dus op tijd bij! Bekijk alle trouwboog verhuur en vind de verhuurder die het beste aansluit op je wensen.