Ballonnenboog huren

Maak een vrolijk entree met een gehuurde ballonnenboog

Iemand jarig? Gaat er iemand trouwen? Wil je iemand verrassen? Dan kun je een ballonnenboog huren om voor de voordeur van diegene te plaatsen. Ballonnenbogen zijn te huur in allerlei verschillende vormen en maten. Naast de kleinere bekende ballonenbogen zijn er ook grote ballonnenbogen van wel zo’n 7 meter hoog te huur. Leuk om bijvoorbeeld een straat mee op te fleuren als er een feest of markt is. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Er zijn ballonnenbogen te huur van 2 tot 10 meter lang met een breedte van 1 tot bijna 3 meter. Bij de meeste verhuurbedrijven zijn de opbouwkosten bij de prijs inbegrepen. Je kunt soms kiezen om de ballonnen te laten bedrukken met een tekst (of bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf). Hier betaal je vaak wel wat extra voor.

Kies zelf hoe de ballonnenboog eruit ziet

Er zijn talloze redenen en gelegenheden waarbij ballonnenbogen niet zouden misstaan. Van een opening van een nieuwe winkel tot een bruiloftsfeest, er is altijd een geschikte ballonnenboog te huur. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je zelf bepalen hoe de ballonnenboog eruit komt te zien. Dat komt omdat een ballonnenboog bestaat uit een frame. Dit frame wordt speciaal voor jouw huurperiode ‘behangen’ met ballonnen. Je kunt dus vaak kiezen welke kleur de ballonnen moeten zijn, zodat hij precies past bij jouw thema, merk of gelegenheid.

Verschillende kleuren en ballonnen voor jouw ballonnenboog

De meeste verhuurbedrijven hebben een ruime keus uit kleuren. Soms kun je zelfs kiezen of je ballonnen wilt met een metallic-look, of juist de gewone matte look. Het kan zijn dat het verhuurbedrijf naar jouw keus een maximum aantal kleuren per ballonnenboog hanteert. Als dit het geval is, ligt dit meestal rond de vier kleuren. Wil je een ballonnenboog voor een enkele deur of voor een dubbele deur zetten? Veel verhuurbedrijven hebben een standaard maat, maar het kan ook zijn dat het verhuurbedrijf een onderscheid maakt in het soort deuren waarvoor de boog geplaatst wordt. Houd hier dus rekening mee!

Ballonnenboog huren, of toch een ballonnenhart?

De standaard ballonnenboog heeft de vorm van, de naam zegt het al, een boog. Er zijn ook verhuurbedrijven die vierkante, gevlochten of hartvormige bogen verhuren. Een hartvormige ballonnenboog is bijvoorbeeld ideaal om te huren voor op een bruiloft. Je kunt bij enkele verhuurders zelfs terecht voor een zwevende ballonnenboog. Deze ‘boog’ zweeft, doordat de ballonnen niet met lucht, maar met helium gevuld worden.

Kenmerken en varianten van Ballonnenboog

Lengte variërend tot 10 m
Breedte variërend tot 3 m
Hoogte variërend tot 3 m