Tesla Model X huren

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Huuralternatieven

Een Tesla model X huren via Huren.nl

Een Tesla Model X huren voor een speciale gelegenheid of een lekker dagje weg? Dan ben je bij Huren.nl aan het juiste adres. De verhuur van Tesla’s is ontzettend populair, er zijn hierdoor veel bedrijven met een Tesla Model X te huur. Door het groot aantal Tesla verhuurbedrijven, kan het lastig zijn om de juiste verhuurder te vinden. Bij Huren.nl maken we het huurproces graag wat makkelijker voor je, zo hebben we een aantal bedrijven verzameld die over de Tesla Model X beschikken. Voer je gewenste locatie in en klik op vind het beste verhuurbedrijf. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van alle verhuurbedrijven met een Tesla Model X te huur. Vergelijk de verhuurders op hun prijs, voorwaarden en beoordelingen.

Een Tesla Model X huren bij verschillende gelegenheden

Een Tesla Model X kun je voor veel verschillende gelegenheden huren. Of je nou een Tesla Model X wilt huren omdat je gaat trouwen en je mooi super modern op je bruiloft wil verschijnen, of omdat je graag de Tesla Model X graag voor een dagje wilt ervaren. Met de gehuurde Tesla Model X geniet je volop van snelheid, modernste snufjes en veel comfort. Het huren van een Tesla Model X geeft je een totaal andere ervaring dan het huren van een normale auto. Ontdek zelf hoe het voelt om rond te rijden in een Tesla tijdens een dagje of weekendje weg. Een Tesla Model X huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Let hier op als je een Tesla Model X gaat huren!

Wanneer je een Tesla Model X gaat huren, willen we je adviseren om op een aantal zaken te letten. Let goed op de onderstaande zaken en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 

Rijbewijs, minimale leeftijd en rijervaring

De Tesla Model X is een prijzige auto, het is dus niet zo gek dat de verhuurders een aantal eisen stellen. Wanneer je een Tesla Model X gaat huren dien je natuurlijk over een geldig rijbewijs B te beschikken. Wanneer je de Model X gaat ophalen, dien je het rijbewijs te tonen. Natuurlijk mag je vanaf je achttiende verjaardag een auto besturen, echter betekend dit niet dat de verhuurder een hogere minimale leeftijd of een aantal jaren rijervaring hanteert. De minimale leeftijd bij het huren van een Tesla Model X varieert van 18 tot soms wel 25 jaar. Naast de minimale leeftijd dien je soms ook een minimaal aantal jaren rijervaring te hebben. Controleer de algemene voorwaarden van de verhuurder en kom niet voor verrassingen te staan.

 

Borg

Vrijwel alle verhuurders hanteren een borg. De borg varieert van €800,- tot soms wel €1200,-. De borg is afhankelijk van het verhuurbedrijf en of je het eigen risico hebt verlaagd. De borg krijg je altijd terug wanneer je de Tesla onbeschadigd en compleet volgens de voorwaarden van de verhuurder inlevert.

 

Algemene voorwaarde

Voordat je een Tesla Model X gaat huren, willen we je adviseren om altijd even de algemene voorwaarden van de verhuurder door te nemen. Hierin vind je bijvoorbeeld voorwaarden terug omtrent:

  • Het inleveren van de auto
  • Het rijden in het buitenland
  • Het eigen risico
  • Een tweede bestuurder
  • De inlevervoorwaarden
  • De borg
  • De minimale leeftijd en rijervaring

Bekijk alle Tesla Model X verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past!