Tesla Model S huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Huuralternatieven

Huur een stijlicoon van de toekomst. Huur een Tesla!

Als je op zoek bent naar een futuristische elektrische auto die niet alleen luxe is, maar ook veel ruimte en kracht heeft. Huur dan een indrukwekkende Tesla Model S! Dan zit je bij Huren.nl goed. Hier op deze pagina. Tesla is een auto afkomstig van het Amerikaanse Tesla Motors. De elektrische auto staat voornamelijk bekend vanwege het luxe uiterlijk en de ‘gadgets’ waarover de auto beschikt. De Tesla Model S is geschikt als zakenauto en als promotiemateriaal, maar kan ook gehuurd worden als pleziervoertuig. Wil je je laten rondrijden als een echte celebrity? Ga dan voor een verhuurbedrijf dat de auto inclusief chauffeur aanbiedt. Meestal zijn deze bestuurders representatief, goed gekleed en rijden je naar je belangrijke zakelijke afspraak, je gala, of jullie bruiloft. Wil je de Tesla inclusief chauffeur huren? Bekijk dan goed wat de kosten hiervan zijn. Een Tesla huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Een Tesla huren, eenvoudig via Huren.nl!

Het kan soms moeilijk zijn om een betrouwbaar en goed bedrijf te vinden die bij jou in de buurt zit, en ook nog eens de Tesla heeft waar jij naar op zoek bent. Er zijn namelijk meerdere bedrijven met een Tesla te huur. Huren.nl maakt het graag een stuk makkelijker voor je. Hierboven zie je alle Tesla verhuur bij jou in de buurt. Liever een andere elektrische auto huren? Kijk dan ook naar de bedrijven die andere elektrische auto’s verhuren.

Als je besluit om een Tesla te huren voor één of meerdere dagen, dan is het handig om op een aantal zaken te letten. Ten eerste adviseren we je om naar de minimumleeftijd te kijken. Vanzelfsprekend is dit minimaal 18 jaar, omdat je in het bezit moet zijn van je rijbewijs B, echter hanteren veel verhuurbedrijven een minimumleeftijd van 21, of zelfs 25 jaar. Daarnaast is het goed om van tevoren uit te rekenen hoeveel kilometer je met de Tesla wilt gaan rijden. Bij Tesla verhuur krijg je vaak 100 tot 200 vrije kilometers. Ben je van plan om meer kilometers te gaan rijden? Bedenk dan dat je per extra gereden kilometer een klein bedrag betaald.

Omdat een Tesla vrij kostbaar is, zijn de verhuurbedrijven vaak streng in hun algemene voorwaarden. Neem de algemene voorwaarden goed door voordat je een Tesla gaat huren. Houdt er rekening mee dat je soms een redelijk hoge borg moet betalen, hoger dan als je een normale auto gaat huren. De borg krijg je uiteraard terug als je de Tesla in een goede staat retourneert. Bekijk alle bedrijven met een Tesla te huur en vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw wensen. Huur je de Tesla graag voor een lange periode? Lease dan een Tesla!