Toiletcabine huren

15 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 30,- tot € 250,- per week, afhankelijk van de tankinhoud en de service vanuit de verhuurder. (huuradvies)

Top 15 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huurprijzen

Min.
Gem.
Max.
Per dag
5,-
21,-
43,-
Per weekend
10,-
43,-
86,-
Per week
36,-
150,-
303,-

Kenmerken en varianten

Tankinhoud variërend van 200 tot 350 l
Capaciteit variërend tot 400 personen
Lengte variërend tot 125 cm
Breedte variërend tot 120 cm
Hoogte variërend tot 235 cm
Gewicht variërend tot 85 kg

De volgende data helpen je verder

Min.
Gem.
Max.
Breedte
112 cm
118 cm
138 cm
Hoogte
223 cm
246,57 cm
287 cm
Lengte
120 cm
124,33 cm
138 cm
Gewicht
85,80 kg
99,90 kg
120 kg

Recente huuraanvragen

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


1,0

Mobiele toilet gehuurd. Daar ik zelf belde waar ze bleven ( 3 uur voor event) kwam ik erachter dat ze door een fout van een onderaannemer ( dat ik niet geloof) een dag later zouden komen dan geboekt :-0 grap van de eeuw! Aangegeven dat ik hem voor die dag nodig had daar ik een event had . Helaas pindakaas ze konden er niets aan doen en ik zat met de gebakken peren. Slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf heb gehad. GEEN ZAKEN MEE DOEN!!!!!!!! Lees meer

Gehuurd:

Toiletcabine 20-01-2023
Mobiel toilet huren bij Huren.nl

Ben je werkzaam in de bouw en heb je een tijdelijke toiletvoorziening nodig? Of organiseer je een evenement op een locatie zonder vaste toiletten? In beide gevallen is het huren van een mobiel toilet de ideale oplossing. Een mobiel toilet, ook bekend als toiletcabine, biobox, dixi of mobiele wc, biedt hygiëne, comfort en is eenvoudig te plaatsen. Of je nu één toilet nodig hebt of meerdere toiletcabines wilt opstellen voor een groot aantal gasten, mobiele toiletten zijn flexibel inzetbaar. Als je meer comfort wenst, kun je ook kiezen voor een luxere variant toiletcabine of zelfs een toiletwagen met verschillende voorzieningen.

Waarom een mobiel toilet huren?

Het grootste voordeel van een mobiel toilet is dat je geen aansluiting op het riool nodig hebt. Dit maakt het mogelijk om een toiletvoorziening te creëren op locaties waar geen riolering aanwezig is. Bijvoorbeeld op bouwterreinen, festivals, sportevenementen of andere tijdelijke locaties. Zelfs als er geen watertoevoer beschikbaar is, kun je kiezen voor een eco-toilet met wasunits en een watertank huren. Hierdoor ben je volledig zelfvoorzienend. 

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de toiletcabines regelmatig geleegd moeten worden. Dit kan gedaan worden door middel van een slang die verbonden wordt met een vrachtwagen of schoonmaakauto. De lengte van de slang en de maximale afstand tussen de eco-toiletten en de verharde weg variëren per verhuurbedrijf.

Wat kost het huren van een mobiel toilet?

Een mobiel toilet huren kost gemiddeld € 22,- per dag, of € 154,- per week. Deze kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huurperiode, het type toilet en eventuele extra voorzieningen. Ook de leveringsvoorwaarden kunnen de huurprijs beïnvloeden. Zo is een Dixi huren gemiddeld iets prijziger, maar bieden zij wel landelijke levering. 

Bovendien is het belangrijk om te controleren of zaken zoals de transportkosten, legingskosten, toiletpapier en spoelmiddel inbegrepen zijn in de huurprijs. Zo krijg je een compleet beeld van de totale kosten en kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Hoelang moet ik een mobiel toilet minimaal huren?

Als je een mobiel toilet nodig hebt voor een eenmalig evenement, zoals een feest of festival, kun je vaak voor een kortere periode huren. Voor langduriger gebruik, zoals op bouwterreinen, geldt vaak een minimale huurperiode van 2 tot 4 weken. 

Hoeveel toiletcabines moet je huren?

De tankinhoud van een toiletcabine varieert meestal tussen de 250 en 350 liter. De capaciteit per toilet varieert ook, met een maximum van 400 personen. Het is belangrijk om deze capaciteit in overweging te nemen bij het bepalen van het aantal toiletten dat je nodig hebt voor jouw evenement of project.

Huur vandaag nog een mobiel toilet

Het huren van een mobiel toilet biedt een praktische en hygiënische oplossing voor verschillende gelegenheden. Of je nu een tijdelijke toiletvoorziening nodig hebt op een bouwterrein of een evenement organiseert op een locatie zonder riolering, een mobiel toilet is een betrouwbare keuze. Met flexibele opties, zoals luxe toiletcabines en toiletwagens, kun je de voorzieningen aanpassen aan de behoeften van jouw gasten. Vergeet niet om de kosten en voorwaarden van verschillende verhuurbedrijven te vergelijken om zo de beste keuze te maken. Met een mobiel toilet zorg je ervoor dat jouw gasten of werknemers comfortabel en hygiënisch gebruik kunnen maken van sanitaire voorzieningen, waar ze ook zijn.

Veelgestelde vragen

Bestellen

Wordt er een minimale huurtermijn gehanteerd?
Het is per verhuurbedrijf verschillend of er een minimale huurtermijn gehanteerd wordt. De meeste toiletcabines zijn in twee categorieën te plaatsen, een die geschikt is voor evenementen of festivals en een die geschikt is voor de bouw. Voor de toiletcabines die ingezet worden voor de bouw geldt vaak een minimale huurtermijn van twee weken. De variant voor evenementen en festivals zijn er al vanaf 1 dag. Uiteraard verschilt de prijs per type toiletcabine, hoe langer je de toiletcabine nodig hebt, hoe goedkoper de gemiddelde prijs per dag.
Moet je borg betalen voor het huren van een toiletcabine?
Bij de meeste bedrijven in de markt van toiletverhuur, hoef je geen borg te betalen. Dit kan echter verschillen van toilet verhuur bedrijf. Wanneer je niet zeker weet of er een waarborgsom betaald moet worden, dan kun je het beste contact opnemen met het desbetreffende verhuurbedrijf.
Kan ik zowel zakelijk als particulier een toiletcabine huren?
Ja, je kan zowel zakelijk als particulier een toiletcabine huren. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen particuliere of zakelijke klanten. Let echter wel op de minimale huurperiode, bij sommige bedrijven moet je de toiletcabine namelijk minimaal twee weken huren.
Waarvoor kan een toiletcabine ingezet worden?
Een toiletcabine wordt meestal voor twee verschillende doeleinden ingezet. De een is voor festivals, de ander voor bouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meerdaags festival, op een afgesloten terrein of een verbouwing waarbij het normale toilet even buiten gebruik is. Daarnaast wordt de toiletcabine vaak gebruikt op bouwplaatsen als mobiele wc.

Levering

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een toiletcabine?
In de meeste gemeenten heb je geen vergunning nodig om de toiletcabine te plaatsen. Wanneer je de toiletcabine op gemeentelijk terrein wilt plaatsen, is het echter wel van belang om vooraf na te gaan of er een vergunning nodig is. Wanneer je de toiletcabine op je eigen terrein wilt plaatsen, is er uiteraard geen vergunning nodig.
Waar kan een toiletcabine worden geplaatst?
Een toiletcabine kan niet zomaar overal geplaatst worden. De toiletcabine moet namelijk aan twee belangrijke plaatsingseisen voldoen. De eerste is dat de toiletcabine op een vlakke ondergrond moet staan. De tweede plaatsingseis is voor het reinigen van het mobiel toilet, er zal namelijk een service auto bij moeten kunnen. De meeste verhuurbedrijven geven aan dat de service auto vanaf een begaanbare weg maximaal vijf meter kan overbruggen. Bij het plaatsen van het mobiel toilet is het niet mogelijk om deze over een schutting of bouwhek heen te hijsen. Weet je niet zeker of jouw gewenste plek geschikt is voor het plaatsen van een mobiel toilet? Neem dan contact op met één van onze aangesloten verhuurbedrijven.
Wat voor service kan ik nog meer verwachten bij het huren van een toiletcabine?
Bij de meeste verhuurbedrijven wordt er een totaalpakket geleverd. Dit betekent dat de toiletcabine wordt geleverd in combinatie met de bijbehorende accessoires, denk hierbij aan een hangslot en twee rollen toiletpapier. Tijdens het reinigen van de toiletcabine zorgt het bedrijf er ook nog eens voor dat het toiletpapier aangevuld wordt. Vervolgens wordt er na de huurperiode voor gezorgd dat de toiletcabine weer netjes opgehaald wordt. De service kan echter verschillen per verhuurbedrijf, vraag daarom altijd naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
Zijn de transportkosten bij de huurprijs inbegrepen?
In veel gevallen zijn de transportkosten bij de huurprijs inbegrepen evenals de reiniging van de toiletcabine. Controleer bij het bestellen van de toiletcabine altijd voor de zekerheid of er losse transportkosten in rekening worden gebracht bij de verhuurder waar jij de toiletcabine gaat huren. Zo voorkom je verrassingen bij het afrekenen.
Kan de toiletcabine ook eerder opgehaald worden dan afgesproken?
De toiletcabine kan op aanvraag opgehaald worden. Hiervoor dien je makkelijk en snel bij het verhuurbedrijf via de website of telefonisch een ophaalverzoek in. Vervolgens zorgt het verhuurbedrijf dat de toiletcabine opgehaald wordt. Denk er wel aan dat de toiletcabine makkelijk opgehaald kan worden, dus binnen vijf meter van een verharde weg.

Gebruik

Wordt de toiletcabine tussentijds ook gereinigd?
Wanneer je de toiletcabine langer dan twee weken huurt, dan zal het door jouw gekozen verhuurbedrijf de toiletcabine wekelijks reinigen. In de meeste gevallen zit de reiniging van het toilet bij de prijs in. Wanneer je de toiletcabine vaker wilt laten reinigen, neem dan contact op met het door jou gekozen verhuurbedrijf.
Moet de toiletcabine ook aangesloten worden op een waterleiding?
Het chemisch toilet hoeft in de meeste gevallen niet aangesloten te worden op een waterleiding. Echter zijn er wel varianten die deze functionaliteit wel hebben. Vaak staat er duidelijk beschreven of de variant wel of geen watervoorziening nodig heeft. Wanneer je toch nog twijfelt kun je uiteraard altijd contact opnemen met het door jouw gekozen verhuurbedrijf.
Kan de toiletcabine ook op slot?
Ja, de geleverde toiletcabines kunnen worden afgesloten. Zowel van binnen als vanaf buiten. Of het slot voor de buitenkant ook meegeleverd wordt, verschilt per aanbieder. Wanneer je niet zeker weet of het slot meegeleverd wordt, neem dan contact op met het verhuurbedrijf.
Wat te doen bij schade aan de toiletcabine?
Bij schade aan het sanitair wordt er altijd verzocht om contact op te nemen met het verhuurbedrijf. Tevens raden wij jou aan foto's te maken van de schade, zodat de opgelopen schade in ieder geval vastgelegd wordt. Het verhuurbedrijf zal je uiteraard ondersteunen met de te ondernemen stappen.