Toiletcabine huren

Voor elke gelegenheid een geschikte Eco bio box

Ben je werkzaam in de bouw, en heb je op een bouwterrein tijdelijke toiletvoorziening nodig, dan is een mobiele toiletcabine ideaal om te huren. Hygiënisch, comfortabel en zeer eenvoudig te plaatsen. Organiseer je een evenement of feest, maar is er geen riolering aanwezig op het terrein, dan is het huren van een toiletcabine de uitkomst. Je kan er één neerzetten, maar toiletcabines zijn ook goed in rijen op te stellen, wanneer je veel gasten verwacht. .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Waar je aan moet denken bij het huren van een toiletcabine

Het grote voordeel van het huren van een mobiel toilet, is dat je geen aansluiting op het riool nodig hebt. Huur je een eco toilet met wasunits? Dan kan het wel handig zijn om een watertank te huren, als er geen aansluiting tot een kraan mogelijk is. Je kan er eventueel ook aan denken om een luxere variant toiletcabine te huren voor meer comfort. Of huur een toiletwagen, waar je meestal een aantal vrouwen wc’s, herentoilet en urinoir in één huurt.

De meeste verhuurbedrijven verhuren mobiele toiletten inclusief toiletpapier, het halen en brengen, en het wekelijks ledigen en reinigen. Let goed op welk verhuurbedrijf wat biedt, zo kan je aanzienlijk op de kosten besparen. Denk er ook aan of je een toiletcabine wilt huren met of zonder wasbakje, met of zonder apart urinoir, etc. Sommige verhuurbedrijven leveren standaard spoelmiddel mee, andere verhuurbedrijven bieden dit als extra optie aan. Er zijn toiletten te huur met een tankinhoud van 200 liter, maar ook van 400 liter. De capaciteit per toiletcabine verschilt dan ook van 80 tot 400 personen. Bespreek samen met het verhuurbedrijf hoeveel toiletten je nodig hebt, op basis van het soort evenement en het aantal personen dat je op het terrein verwacht.

De toiletcabine laten brengen of zelf halen?

Veel verhuurbedrijven verzorgen zelf de transport van de toiletcabines. Je kan er ook voor kiezen om zelf de mobiele bio box die je gaat huren op te halen. Houdt er dan wel rekening mee dat je beschikt over de juiste transportmiddelen. Afhankelijk van het maximaal gewicht heb je voor het vervoeren van mobiele toiletten op een aanhanger rijbewijs BE nodig.

Kenmerken en varianten van Toiletcabine

Tankinhoud variërend van 200 tot 350 l
Capaciteit variërend tot 400 personen
Lengte variërend tot 125 cm
Breedte variërend tot 120 cm
Hoogte variërend tot 235 cm
Gewicht variërend tot 85 kg

VIDEO