Mindervalidentoilet huren

3 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 100,- tot € 215,-, afhankelijk van de tankinhoud en de geleverde service.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Mindervalidentoilet in Eindhoven

voor 3 dagen bij Aarts Sanitair Service BV

15-04-2024

Recente reserveringen

Mindervalide mobiel toilet in Papendrecht

voor 1 week bij Dixi Sanitary Services

18-04-2024
Veilig naar het toilet kunnen voor iedereen: huur een mindervalidentoilet

Er zijn meerdere verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuur van sanitair, waaronder toiletten voor minder valide mensen. Deze mobiele wc’s voor mindervaliden die je kunt huren zijn extra ruim, hebben handige, verstevigde handgrepen en zijn voorzien van een drempelloze opgang, zodat iemand in een rolstoel of rollator er gemakkelijk in kan. Vind via Huren.nl de verhuurder van toiletten voor mindervaliden en huur makkelijk en snel via Huren.nl.

Handige informatie over het huren van een mindervalidentoilet

Vaak huurt men voor een evenement een aantal gewone mobiele toiletten en plaszuil, inclusief minimaal één mindervalidentoilet. Op deze manier kunnen mensen in een rolstoel of slecht ter been zijn toch veilig en comfortabel gebruik kunnen maken van het toilet. Grofweg zijn er twee soorten toiletten voor rolstoelgebruikers te huur. De basisversie zonder extra’s, waar geen aansluitingen voor nodig zijn, en de luxere versie met een handwasunit, verlichting en stromend water. Aansluiting op een watertank en/of netstroom is hier een vereiste. De meeste mindervalidentoiletten zijn voorzien van een extra brede deur en hebben geen drempel, zodat je er met wieltjes in kunt rijden (met een rolstoel of een rollator, bijvoorbeeld). Bekijk of het mindervalidentoilet dat jij huurt een fonteintje heeft voor het handenwassen in de cabine, of dat je ook apart een handwasunit moet huren.