Luxe toiletcabine huren

3 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert € 60,- tot € 145,-, afhankelijk van de tankinhoud en de service vanuit de verhuurder.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recente reserveringen

Luxe toiletcabine Dixi in Papendrecht

voor 2 dagen bij Dixi Sanitary Services

Afgelopen dinsdag om 16:16

Luxe toiletcabine Dixi in Papendrecht

voor 1 week en 4 dagen bij Dixi Sanitary Services

19-06-2024

Luxe toiletcabine Dixi in Papendrecht

voor 3 dagen bij Dixi Sanitary Services

03-06-2024

Luxe toiletcabine Dixi in Papendrecht

voor 3 dagen bij Dixi Sanitary Services

30-05-2024

Luxe toiletcabine Dixi in Papendrecht

voor 3 weken bij Dixi Sanitary Services

30-05-2024

Luxe toiletcabine huren


9,0

Goede prijs, communicatie en zeee vriendelijke mensen aan de telefoon.

Gehuurd:

Luxe toiletcabine

op 24-05-2024

27-05-2024
Waarom een luxe eco bio toilet huren?

Een luxe eco toilet is zoals de naam het al zegt een luxere uitvoering van de bekende toiletcabine. De luxe eco wc is breder en comfortabeler dan een gewoon eco bio toilet. Vaak is hij ook nog eens van binnen voorzien van luxer uitziend roestvrijstaal. Daarnaast is een groot voordeel dat toiletcabine voorzien is van spoeling en een afgesloten tank, dit maakt een luxere toiletcabine hygiënischer dan de overige sanitaire producten. Huren.nl heeft de verschillende verhuurbedrijven van luxe eco toiletten voor je op een rijtje gezet. Zodat je snel ziet welk verhuurbedrijf van luxe eco toiletten het dichtst bij jou in de buurt zit.

De luxere toiletcabine bevat meestal een extra urinoir en een handwasunit. Vaak zijn de schoonmaakkosten inbegrepen bij de huur van een eco toilet. Dit is overigens niet bij alle verhuurbedrijven zo, dus let daar goed op als je een luxe toiletcabine huurt. 

Meer comfort met een luxe toiletcabine

Een mobiel eco toilet, ook wel luxe wc genoemd kun je vrijwel overal neerzetten, omdat deze geen riool- of wateraansluiting nodig heeft. Sommige luxere eco bio toiletten bevatten een handwasunit, plafondverlichting en zelfs een spiegel. Organiseer je een evenement, dan kun je de toiletcabines vaak in grote aantallen huren. Daarnaast is de luxe toiletcabine ideaal om te huren voor op de bouwplaats. Net even wat extra comfort. De verschillende verhuurbedrijven bieden meestal een wekelijkse reiniging aan, dit is niet altijd zo, let daar even op.