Bouwdroger huren in Amsterdam

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 40,- tot € 82,- per dag en hangt af van luchtverplaatsing (m³), de capaciteit en het vermogen.

Top 2 verhuurbedrijven

10 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Lucht ontvochtigen in Amsterdam? Huur een bouwdroger!

Woon je in Oost en heb je tijdens een bouwproject te maken met vochtige lucht? Of woon je in Oud-West en kamp je met waterschade naar aanleiding van een lek, overstroming of brand? Huur dan en bouwdroger. Deze luchtontvochtiger, ook wel condensdroger genoemd, zuigt vochtige lucht langs een verdamper, waar de lucht gekoeld wordt en condenseert. De condens wordt vervolgens via een waterafvoer naar een tank of emmer geleid. Stucwerk, verf, cement en andere bouwmaterialen die moeten uitharden, zullen hierdoor een stuk sneller drogen. Snel en efficiënt werken dus! Op deze pagina vind je de verhuurders van bouwdrogers in en rondom Amsterdam. Dus ook in bijvoorbeeld Amstelveen en Hoofddorp.

Kenmerken van een bouwdroger

Bouwdrogers zijn vaak voorzien van een radiaalventilator die de lucht door de ruimte blaast. Zo kan alle lucht ontvochtigd worden. Je kunt ervoor kiezen om een extra ventilator in de ruimte te plaatsen en de werking van de droger te optimaliseren. Bouwdrogers komen vaak voor in drie formaten: klein, middelgroot en groot. Dit zie je terug in onder andere het vermogen (variërend van 470 tot 3050 Watt), de capaciteit (variërend 12 tot 450 liter) en de luchtverplaatsing (variërend van 150 tot 2200 m3/uur) van de drogers. Op basis van de grootte van de ruimte die ontvochtigd moet worden, kun je een keuze maken voor een kleinere of een grotere bouwdroger. Om zeker te weten dat je de juiste bouwdroger huurt voor jouw klus kun je altijd contact opnemen met één van de verhuurbedrijven.

Let op! De bouwdroger mag alleen rechtop gebruikt worden en moet tussen het uit- en weer inschakelen van de droger minimaal 5 minuten rusten om beschadiging te voorkomen.