Elektroheater huren

Warm een ruimte snel op met een gehuurde elektroheater

Elektroheaters worden veelal gehuurd op bouwprojecten en in tijdelijke ruimtes. De woning of ruimte wordt doormiddel van een elektroheater (eventueel in combinatie met een bouwdroger) snel verwarmd en gedroogd. Eén van de grote voordelen van een elektroheater is dat deze kachel direct schone en warme lucht geluidloos afgeeft. De warmte wordt door middel van stroom opgewekt, je hebt dus geen brandstof nodig. Elektroheaters gebruiken dan ook geen zuurstof en produceren geen vocht. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Er zijn elektroheaters te huur met een voltage variërend van 220 tot 400 Volt. Dat houdt in dat je voor sommige elektroheaters een krachtstroombron nodig hebt. Voor het verwarmen van grote ruimtes is het verstandig om zo’n krachtige elektroheater te huren. Wanneer je geen toegang hebt tot krachtstroom, kan je er ook voor kiezen om meerdere kleine heaters te huren. Vergeet dan niet de benodigde stroomkabels te huren. 

Handige informatie over de verschillende soorten en maten elektroheaters

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, en of je de elektroheater slechts gebruikt om te verwarmen, of ook om te drogen, kan je kiezen voor het huren van een sterke of minder sterke elektroheater. Het vermogen van elektroheaters die te huur zijn via Huren.nl, varieert van 2 tot 22 kW. Hoe meer vermogen, hoe groter de spanning (220, 230, 380 of 400 V).

Houd rekening met de luchtverplaatsing (220 tot 2.400 m3/uur). Hoe hoger, hoe meer opervlakte de heater per uur kan verwarmen. Een ander voordeel van een elektroheater is dat het apparaat zeer handzaam is. De lichtste elektroheater weegt rond de 6 kilogram, en de zwaarste rond de 32 kilo. De zwaardere heaters beschikken vaak over wielen, waardoor deze nog steeds gemakkelijk te verplaatsen zijn. Huur slim en voordelig, huur een elektroheater via Huren.nl!

Kenmerken en varianten van Elektroheater

Vermogen variërend van 2 tot 22 kW
Luchtverplaatsing variërend van 220 tot 2.400 m3/uur
Spanning elektrisch 220, 230, 380 of 400 V
Eigen gewicht variërend van 6 tot 32 kg

VIDEO