Elektroheater huren

20 aanbieders gevonden. Het vermogen en de luchtverplaatsing (m³/uur) kan verschillen. De huurprijs varieert van € 2,- tot € 61,-.

Top 20 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2023
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2022
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 2 tot 22 kW
Luchtverplaatsing variërend van 220 tot 2.400 m3/uur
Spanning elektrisch 220, 230, 380 of 400 V
Eigen gewicht variërend van 6 tot 32 kg
Warm een ruimte snel op met een gehuurde elektroheater

Elektroheaters worden veelal gehuurd op bouwprojecten en in tijdelijke ruimtes. De woning of ruimte wordt door middel van een elektroheater (eventueel in combinatie met een bouwdroger) snel verwarmd en gedroogd. Eén van de grote voordelen van een elektroheater huren, is dat deze kachel direct schone en warme lucht geluidloos afgeeft. De warmte wordt door middel van stroom opgewekt, je hebt dus geen brandstof nodig. Elektroheaters gebruiken dan ook geen zuurstof en produceren geen vocht. De elektrische heater is te gebruiken in bijvoorbeeld een woning, kantoor, school, ziekenhuis, verzorgingshuis of in de bouwplaats of scheepsbouw.

Natuurlijk heeft niet elke ZZP’er of ondernemer altijd een elektroheater ter beschikking. Hierbij kan een elektroheater huren goed van pas komen. Het zoeken naar een heater verhuurbedrijf dat bij jou in de buurt zit, is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk meerdere bedrijven met een elektrische heater te huur. Via Huren.nl vind je eenvoudig alle elektroheater verhuur. Gebruik je locatie en de kaart en zie in één oogopslag alle bedrijven met verschillende soorten elektroheaters te huur.

Handige informatie over de verschillende soorten en maten elektroheaters

Er zijn elektroheaters te huur met een voltage variërend van 220 tot 400 Volt. Dat houdt in dat je voor sommige elektroheaters een kracht stroombron nodig hebt. Voor het verwarmen van grote ruimtes is het verstandig om zo’n krachtige elektroheater te huren. Wanneer je geen toegang hebt tot krachtstroom, kan je er ook voor kiezen om meerdere kleine heaters te huren. Vergeet dan niet de benodigde stroomkabels te huren. Een elektrische heater huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Afhankelijk van de grootte van de ruimte, en of je de elektroheater slechts gebruikt om te verwarmen, of ook om te drogen, kan je kiezen voor het huren van een sterke of minder sterke elektroheater. Het vermogen van elektroheaters die te huur zijn via Huren.nl, varieert van 2 tot 22 kW. Hoe meer vermogen, hoe groter de spanning (220, 230, 380 of 400 V).

Houd rekening met de luchtverplaatsing (220 tot 2.400 m3/uur). Hoe hoger, hoe meer oppervlakte de heater per uur kan verwarmen. Een ander voordeel van een elektroheater is dat het apparaat zeer handzaam is. De lichtste elektroheater weegt rond de 6 kilogram, en de zwaarste rond de 32 kilo. De zwaardere heaters beschikken vaak over wielen, waardoor deze nog steeds gemakkelijk te verplaatsen zijn. Huur slim en voordelig, huur een elektroheater via Huren.nl!