Bouwdroger huren in Eindhoven

6 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 5,- tot € 71,- per dag en hangt af van luchtverplaatsing (m³), de capaciteit en het vermogen.

Top 3 verhuurbedrijven

5 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde

Prijs per dag:

Vochtige ruimte? Huur dan een bouwdroger in Eindhoven!

Een bouwdroger wordt gebruikt om lucht te ontvochtingen en kan zowel gehuurd worden voor een bouwproject in Gestel als bij waterschade in Woensel-Noord. Door de lucht langs een verdamper te zuigen, wordt de vochtige lucht gekoeld en condenseert deze. De condens wordt vervolgens via een waterafvoer naar een tank of emmer geleid. Huur je een bouwdroger voor in de bouw? Dan is een sneller en efficiënter werkproces gegarandeerd, aangezien stucwerk, cement en verf een stuk sneller droog zijn. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van bouwdrogers in en rondom Eindhoven. Dus ook in bijvoorbeeld Helmond en Best.

Hoe vergelijk je de verhuurders van bouwdrogers?

Verhuurbedrijven bieden verschillende bouwdrogers aan. Zo kun je kleine, middelgrote en grote bouwdrogers huren. Afhankelijk van de grootte van de ruimte die ontvochtigd moet worden, kun je een keuze maken voor een bepaald formaat. Het formaat van de droger hangt namelijk samen met de luchtverplaatsing (variërend van 150 tot 2200 m3/uur), het vermogen (variërend van 470 tot 3050 Watt) en de capaciteit (variërend 12 tot 450 liter) van de droger. Lucht wordt middels een radiaalventilator door de ruimte geblazen, zodat alle vochtige lucht aangepakt kan worden. Dit proces kun je versnellen door een extra ventilator te huren. Let op! Tussen gebruik door moet de bouwdroger minstens 5 minuten uitstaan. Het te snel uit- en weer inschakelen zorgt namelijk voor beschadiging van de machine. Hou ook rekening met het feit dat de bouwdroger alleen staand gebruikt mag worden.