Bouwdroger huren in Groningen

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 37,- tot € 80,- per dag en hangt af van luchtverplaatsing (m³), de capaciteit en het vermogen.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Last van vochtige lucht? Huur een bouwdroger in Groningen!

Woon je in de Oranjebuurt en heb je last van waterschade, bijvoorbeeld door een lek of overstroming? Of ben je bezig aan een bouwproject in Noorddijk en wil je dat je stucwerk, verf of cement sneller droogt? Huur dan een bouwdroger. Een bouwdroger, ook wel luchtontvochtiger of condensdroger genoemd, is een machine die vochtige lucht koelt, zodat het condenseert. De lucht wordt langs een verdamper gezogen, waarna de condens via een waterafvoer naar een tank of emmer geleid wordt. Ideaal om bouwmaterialen uit te harden, maar ook geschikt voor gebruik buiten de bouw. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van bouwdrogers in en rondom Groningen. Dus ook in bijvoorbeeld Haren en Drachten.

Welke bouwdrogers zijn er te huur?

Bouwdrogers kun je onderverdelen in drie soorten drogers: kleine drogers, middelgrote drogers en grote drogers. Op basis van de grootte van de ruimte die vochtvrij gemaakt moet worden, kun je kiezen voor een bepaald formaat. Het formaat zegt namelijk iets over de luchtverplaatsing per uur (variërend van 150 tot 2200 m3/uur), het vermogen (variërend van 470 tot 3050 Watt) en de capaciteit (variërend 12 tot 450 liter) van de droger. De meeste bouwdrogers zijn voorzien van een radiaalventilator die lucht door de ruimte blaast en zo alle lucht kan ontvochtigen. Wil je de werking van de bouwdroger optimaliseren? Huur dan een extra ventilator. Let op! De bouwdroger mag alleen rechtop gebruikt worden. Ook moet tussen het uit- en weer inschakelen van de machine minimaal 5 minuten zitten. Dit om beschadiging aan de elektrische onderdelen te voorkomen.