Luchtreiniger huren

Top 5 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Capaciteit variërend van 240 tot 5.000 m3/uur
Aansluiting 230 V
Voorkom fijnstof in de lucht: huur een luchtreiniger

Een luchtreiniger huren kan erg handig zijn wanneer je je in een ruimte begeeft die niet zo fris is. Een luchtreiniger helpt tegen stank, allergieën en ongewenste nare luchtjes. De meeste luchtreinigers worden gehuurd tijdens renovaties en werkzaamheden in de bouw, omdat bij dit soort werkzaamheden vaak veel stof vrijkomt. De meeste luchtreinigers zuigen de lucht op en laten deze door een serie aan filters gaan, waarna de lucht er weer schoon uitkomt, erg handig voor op verschillende locaties.

Fijnstof, maar ook rook en houtstof wordt moeiteloos verzameld door de luchtreiniger, waarna de luchtreiniger de ruimte voorziet van schone en frisse lucht. Op deze pagina vind je de verschillende verhuurbedrijvaen van luchtreinigers op een rijtje. Huur makkelijk en snel een luchtreiniger via Huren.nl.

De luchtcapaciteit van luchtreinigers die je kunt huren verschilt sterk

Een luchtreiniger wordt het meest gehuurd om te gebruiken in ruimtes waar gewerkt wordt. Dit kan gaan om een bouwproject, maar ook om een atelier waarbij de werkzaamheden veel stof veroorzaken. De kleine deeltjes stof die vrijkomen bij werkzaamheden kunnen op den duur voor problemen met de luchtwegen veroorzaken. Bovendien is het niet fijn voor je ogen en is het over het algemeen prettig als de lucht schoon is en vrij van fijnstof en ander vuil dat niet in de lucht thuishoort. Welke luchtreiniger je moet huren, hangt met name af van de grootte van de ruimte waarin je de lucht wilt reinigen. De capaciteit van de luchtreiniger moet hoger zijn als je een grote ruimte wilt reinigen. De capaciteit van luchtreinigers varieert van 240 tot 5.000 kubieke meter per uur. Huur een luchtreiniger: nooit meer niezen en hoesten en prikkende ogen en geen stoflaag op de grond!