Boels

Te huur bij Boels

Beoordeling (11)


6,0

We hadden chemisch toilet gehuurd voor 2 weken. Na 7 dagen zou deze gespoeld worden. Dit gebeurde pas na 11 dagen. Waren wij niet blij mee. Moesten zelf de toilet naar beneden sjouwen. Wij zijn de jongsten niet meer.

Gehuurd:

op 11-10-2021


1,0

Op de website wordt verteld dat het huren van een multitool E17,50 kost. Reservering niet doorgezet, maar naar de dichtstbijzijnde vestiging gereden. Naar de prijs geïnformeerd, deze werd bevestigd. Het gebruik van het apparaat werd uitgelegd en ik ‘kreeg’ er een mesje bij. Op het contract staan weliswaar de kosten voor het zaagje, maar vanuit de website en de informatie van de medewerker bleek niets van deze extra kosten. Er staat op het contract bij dat het geen factuur is. Aangezien erbij werd gezegd dat ik er een nieuw zaagje bij kreeg, heb ik een handtekening onder het contract gezet. Wetende dat ik de voorwaarden eerst zou moeten lezen, maar niet de illusie hebbende dat ik het A-4tje met al die kleine lettertjes in enkele seconden totaal gelezen en begrepen zou hebben. Bij het inleveren dezelfde dag werd me E50,00 zoveel in rekening gebracht. Ik heb meteen laten weten hier niet mee akkoord te zijn! Ik heb E6,00 teruggekregen, maar voelde me niet tevreden. Er werd me een tegoedbon aangeboden. Ik wil echter zelf de keuze hebben of ik een bedrag van E50,00 over heb voor het huren van het apparaat en wil hier vooraf goed over geïnformeerd worden! Ik ben laaiend geworden toen men aangaf dat het een welles/ nietes discussie werd tussen de woorden van de medewerker die me geholpen heeft en zegt me geïnformeerd te hebben en mij. Ik dien niet zomaar een klacht in! Ik ben niet te spreken over de klantgerichtheid en de afhandeling van mijn klacht! Lees meer

Gehuurd:

Multitool

op 10-09-2020


2,0

Op de website lees je de prijs voor de verhuur. Bij het afhalen geeft de medewerker een flesje reinigingsmiddel. "Dat is aardig" zeg ik nog, in de veronderstelling dat ik dat uit promotie meekrijg. Blijkt dat ik daar nog eens 20 euro voor gerekend krijg. Bijna net zo veel als de huur zelf. En ook ongevraagd een verzekering tegen schade. Dat is al de tweede keer bij Boels dat ik me genaaid voel. Lees meer

Gehuurd:

Tapijtreiniger

op 13-08-2021


9,0

Had een hout versnipperaar gehuurd maar er viel tijdens werkzaamheden een bout uit het apparaat. De huurkosten werden tengevolge van dit euvel meer dan gehalveerd en kosten van halen en brengen werden ook nog eens gecrediteerd! Ik vond dit een klantvriendelijke oplossing.


9,0

Trilplaat gehuurd. Zeer vriendelijk geholpen. Goeie uitleg gekregen en de medewerker hielp mij netjes mee om dat zware apparaat in de auto te tillen. Prijs kwaliteit is prima.


1,0

ik heb een tegeldonky voor een week gehuurd online kost dat € 70,00 per week , bij Boels winkel ben ik € 105,00 kwijt , ...ergens anders is dat € 30,00 per week. ik voel me erg opgelicht bij Boels EDE.


9,0

Een houtkloofmachine gehuurd. Een prima 'zwaargewicht' . De bijtel splijt de stammen als of het door boter snijd. De medewerkers waren ook behulpzaam. Een puntje ter verbetering: een handleiding was niet aanwezig. De werkwijze bleek uiteindelijk niet zo ingewikkeld. Komen zeker weer terug. Puntje nog wel hoe de machine in- en uit de aanhanger thuis. Bij Boels helpen ze je. Thuis heb je hulp nodig, of er moet mogelijkheid gevonden worden het apparaat makkelijke in- en uit de kar te brengen Lees meer


5,0

Geweest in filiaal Terneuzen. Ronduit onvriendelijke klantbejegening. Wat een gefrustreerd stel zeg ! Moest borg betalen, dat is normaal maar het geld dat over was duurt veel te lang voordat het terug op mijn rekening staat. Nu al drie dagen niets gezien.


9,0

Al regelmatig wat gehuurd bij Boels, wordt altijd goed geholpen en geadviseerd. Ook bij problemen wordt dit snel en correct opgelost. Wij vinden het een fijn bedrijf om te huren.


4,0

Gisteren een palletwagen gehuurd. Huurprijs volgens internet 27,00 excl. BTW. Bij het afrekenen wordt standaard 10% op de huurprijs geteld voor een standaard verzekering. Dit is mij van tevoren niet meegedeeld. Hou er dus rekening mee dat op alle produkten die je huurt er standaard 10% excl. BTW bij komt!!! Lees meer


6,0

Vorige week een bladblazer gehuurd en deze deed het niet goed! Dat was heel vervelend en ik moest daardoor eerst weer terug naar Boels. Gelukkig deed de andere bladblazer het wel goed.

Informatie over Boels
Boels is een verhuurbedrijf dat in opgericht is 1977 en sindsdien vooral bekend staat als een van de grotere verhuurbedrijven wat vooral machines en benodigdheden voor in de bouw verhuurd. Denk hierbij aan grondverzet, steigers, trappen, verreikers en heftrucks, bouwplaatsinrichting zoals hekwerken en bio toiletten, auto’s en aanhangwagens, pompen, compressoren, alles wat je nodig hebt om te boren en breken, hout te bewerken, te schilderen, behangen en nog veel meer. Bij Boels kun je echter ook terecht voor het huren van veel verschillende benodigdheden voor feesten en evenementen. Hierbij kun je denken aan keukenapparatuur, maar ook decoratieve artikelen. Boels is een groot verhuurbedrijf met veel vestigingen verspreid door Nederland.Wist je dat Boels in Nederland en het buitenland samen meer dan 300 vestigingen heeft? Bovendien heeft Boels verspreid door verschillende landen nog meer verhuurpunten zitten. Het hoofdkantoor van Boels bevindt zich in Sittard, maar omdat er zoveel verschillende vestigingen zijn, is er altijd wel een vestiging of verhuurpunt bij jou in de buurt wat datgene verhuurd waar jij naar op zoek bent. Let op: niet alle vestigingen verhuren alles wat je op de website van Boels kunt vinden. Boels heeft bijvoorbeeld meerdere vestigingen die zich volledig hebben gespecialiseerd op de verhuur van bouwmachines, zoals kranen en hoogwerkers. Boels is een zeer groot verhuurbedrijf, en heeft er daarom voor gekozen om een telefoonnummer te hanteren wat je kunt bellen, wat het product of de machine ook is die je wilt huren. Op deze manier is Boels goed bereikbaar. Bij Boels kun je op verschillende manieren huren. Je kunt voor zeer korte termijn huren, maar als je bijvoorbeeld een lang bouwproject hebt, kun je met Boels overleggen voor huren op maat, zodat er specifiek naar jouw situatie en huurwensen gekeken wordt. Als je een evenement organiseert kan dat via Boels: Boels verzorgt vervolgens alle benodigdheden, waar je een aanspreekpunt hebt voor het hele event.

Bekijk hier de Algemene voorwaarden van Boels