Geurneutralisator huren

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Huuralternatieven

Kenmerken en varianten

Aandrijving 230 V
Ruimtes tot variërend van 240 tot 480 m3
Water- of brandschade? Huur een geurneutralisator

Na brandschade of waterschade is het al vervelend genoeg om je huis weer op orde te krijgen. De nare geur die langdurig blijft hangen is dan al helemaal vervelend. Gelukkig kun je in zo’n geval en geurneutralisator huren. Er zijn geurneutralisators te huur voor grote, of juist kleine ruimtes. Let op: niet alle geurneutralisators/ionisators zijn bedoeld voor thuisgebruik. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd die een geurneutralisator verhuren.

Geurneutralisatoren worden ook wel ionisator of ioniseerapparaat genoemd. Ook als je in een nieuw huis bent gaan wonen en de woning ruikt erg naar de zes honden van de vorige eigenaar, of voor het neutraliseren van geuren in bijvoorbeeld hotelkamers, is het huren van een ioniseerapparaat zeer geschikt. Bekijk op deze pagina de verschillende verhuurbedrijven van geurneutralisators en huur makkelijk en snel het juiste apparaat!

Hoe werkt een ioniseerapparaat/geurneutralisator?

Een ioniseerapparaat werkt door chemische reacties te veroorzaken bij de geurmoleculen, zodat deze geneutraliseerd worden. Nare geurtjes bestaan namelijk vooral uit organische elementen zoals stikstof, zwavel koolwaterstofverbindingen. Ioniseerapparaten verspreiden (een zeer lage dosis van) ozon en/of enkelvoudig zuurstof, zodat de nare stoffen oxideren, en dus neutraliseren. Een geurneutralisator verbloemt de geur dus niet met een luchtje, of probeert niet vergeefs de nare luchten weg te blazen, maar neutraliseert de lucht echt, zodat de hele ruimte grondig ontdaan wordt van vervelende luchten! De meeste geurneutralisatoren zijn plasmaveldgenerators. Een alternatief is de ozongenerator, maar deze is vaak ongeschikt voor gebruik van bewoonde ruimtes. Huur slim, huur de juiste geurneutralisator via Huren.nl!