Vind jouw beste huurdeal

Reachtruck huren

Vergelijk 5 verhuurbedrijven

Heffiq logo

Specialist in zakelijk heftruck verhuur

Landelijke levering
v.a. 61,-

Van Keulen Heftrucks logo

Snelste service in omstreken!

Emmeloord
v.a. 133,-

Themmen Heftrucks en Hoogwerkers logo

Themmen Heftrucks is de Linde verhuur specialist

Leeuwarden
v.a. 121,-

Hendrikse Verhuur BV logo

Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd!

Ede
v.a. 85,-

Burgers Verhuur logo

Jouw partner in machineverhuur

Meerdere vestigingen
v.a. 188,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

De reachtruck: vriend van elk magazijn

Wanneer je op zoek bent naar een compacte magazijnheftruck, dan kun je goed een reachtruck huren. De reachtruck is compact en comfortabel. Reachtrucks worden veel ingezet om efficiënt en snel te kunnen werken in het magazijn of distributiecentra. Wanneer een 'gewone' heftruck te weinig ruimte heeft, is een reachtruck een perfect alternatief voor palletverplaatsing. Op deze pagina zijn de verschillende verhuurbedrijven die reachtrucks verhuren geselecteerd.

Een ergonomische reachmagazijntruck heeft een zeer goede acceleratie- en remvermogen. De aandrijving van de reachtruck is zeer krachtig. Het interne transportmiddel is daardoor goed in te zetten voor veel werkzaamheden in magazijnen of distributiecentra. 

Kenmerkend voor de reachtruck is de mast met vork die in zijn geheel is in en uit te schuiven. De bestuurder zit haaks op de rijrichting. De reachtruck heeft vaak een verstelbare chauffeursstoel, zodat degene die de heftruck bestuurt goed zicht heeft. De reachtruck wordt voornamelijk gehuurd voor intern gebruik. Het transportmiddel maakt weinig lawaai en stoot geen afvalstoffen uit. De benodigde gangpadbreedte is beperkt met een reachtruck. Op de vlakke magazijnvloer is de machine zeer wendbaar.

Verschillende soorten reachtrucks te huur

Er zijn verschillende soorten reachtrucks te huur. Het verschil zit vooral in de hefhoogte, hefvermogen en gewicht. De hefhoogte varieert van 6,5 tot 12 meter. Het vermogen is variërend van 1.000 tot 2.500 kg. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste reachtruck huurt, is het verstandig om eerst te overleggen met het verhuurbedrijf van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jij de juiste reachtruck huurt.

Kenmerken en varianten

  • Hefvermogen variërend tussen 1.000 tot 2.500 kg
  • Gewicht variërend tussen 3.040 tot 4.805 kg
  • Doorrijhoogte variërend tussen 2,7 tot 3,25 m
  • Hefhoogte variërend tussen 6,5 tot 12 m