Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Reachtruck huren

De prijs van een reachtruck varieert van € 47,- tot € 110,-, afhankelijk van het hefvermogen en de hefhoogte.

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

 • Specialist in heftruck verhuur
  Landelijke levering v.a. 47,-
  v.a. 47,-
 • Themmen Heftrucks is de Linde verhuur specialist
  Leeuwarden v.a. 100,-
  v.a. 100,-
 • Officieel dealer Manitou en Kalmar
  Terneuzen v.a. 55,-
  v.a. 55,-
 • Alle heftrucks en hoogwerkers op locatie geleverd!
  Ede v.a. 70,-
  v.a. 70,-
 • Snelste service in omstreken!
  Emmeloord v.a. 110,-
  v.a. 110,-
 • Huur niet te duur
  Culemborg v.a. 100,-
  v.a. 100,-
 

De reachtruck: vriend van elk magazijn

Wanneer je op zoek bent naar een compacte magazijnheftruck, dan kun je goed een reachtruck huren. De reachtruck is compact en comfortabel. Reachtrucks worden veel ingezet om efficiënt en snel te kunnen werken in het magazijn of distributiecentra. Wanneer een 'gewone' heftruck te weinig ruimte heeft, is een reachtruck een perfect alternatief voor palletverplaatsing. Op deze pagina zijn de verschillende verhuurbedrijven die reachtrucks verhuren geselecteerd.

Een ergonomische reachmagazijntruck heeft een zeer goede acceleratie- en remvermogen. De aandrijving van de reachtruck is zeer krachtig. Het interne transportmiddel is daardoor goed in te zetten voor veel werkzaamheden in magazijnen of distributiecentra. 

Kenmerkend voor de reachtruck is de mast met vork die in zijn geheel is in en uit te schuiven. De bestuurder zit haaks op de rijrichting. De reachtruck heeft vaak een verstelbare chauffeursstoel, zodat degene die de heftruck bestuurt goed zicht heeft. De reachtruck wordt voornamelijk gehuurd voor intern gebruik. Het transportmiddel maakt weinig lawaai en stoot geen afvalstoffen uit. De benodigde gangpadbreedte is beperkt met een reachtruck. Op de vlakke magazijnvloer is de machine zeer wendbaar.

Verschillende soorten reachtrucks te huur

Er zijn verschillende soorten reachtrucks te huur. Het verschil zit vooral in de hefhoogte, hefvermogen en gewicht. De hefhoogte varieert van 6,5 tot 12 meter. Het vermogen is variërend van 1.000 tot 2.500 kg. Om er zeker van te zijn dat jij de juiste reachtruck huurt, is het verstandig om eerst te overleggen met het verhuurbedrijf van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jij de juiste reachtruck huurt.

Kenmerken en varianten

 • Hefvermogen
  variërend tussen 1.000 tot 2.500 kg
 • Gewicht
  variërend tussen 3.040 tot 4.805 kg
 • Doorrijhoogte
  variërend tussen 2,7 tot 3,25 m
 • Hefhoogte
  variërend tussen 6,5 tot 12 m
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!