Elektrische trekker huren

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen

Kenmerken en varianten

Trekcapaciteit variërend van 1.000 tot 25.000 kg
Banden volrubber, vulkollan of luchtbanden
Aandrijving elektrisch
Verminder fysieke inspanning met een elektrotrekker

Groot of klein magazijn, goederenontvangst of distributie? In elk magazijn komt een elektrische trekker van pas om fysieke inspanning te verminderen. De trekker wordt vooral gehuurd voor het transporteren van lading, zoals rolcontainers, over de langere afstand. Afhankelijk van de soort lading die getrokken moet worden, kun je een trekker huren met een trekcapaciteit die past bij de te vervoeren lading.

Het huren van interne transportmiddelen is ideaal om bepaalde pieken op te vangen in piektijden. Door de lage investeringskosten van het huren blijf je financieel flexibel. De elektrische trekkers zijn direct bedrijfsklaar. Er zijn verschillende trekkers te huurt, zo heb je de meelooptrekker, de plateautrekker en de zittrekker. Vraag het verhuurbedrijf naar de verschillende huurmogelijkheden. 

Waar moet je op letten als je een trekker huurt?

Wanneer je een elektrische trekker wilt gaan huren, is het verstandig om op een aantal dingen te letten. Let ten eerste op wat voor soort lading je wilt gaan vervoeren. Is dit een zware lading? Kies dan ook voor een trekcapaciteit die daarbij past. De trekcapaciteit van elektrische trekkers aangeboden via Huren.nl varieren van 1.000 tot 25.000 kg. Wanneer je lange afstanden moet gaan afleggen met de lading en lange draaiuren maakt is het belangrijk dat de trekker(accu) dit aankan. Wil je een trekker huren die één richting op kan of waar je zowel aan de voor- als achterkant de lading kunt aanhaken. Er zijn elektrische trekkers te huur met zowel drie als vier banden. Tenslotte is het ook goed om te letten op de route die de elektrische trekker moet rijden. Zit er een helling in de route? Wat is de vloer? Het is ook goed om erop te letten dat je een trekker huurt met non-marking wielen. Dit zijn speciale wielen die geen strepen achterlaten op de (gladde) vloer.