Elektrische heftruck huren

11 aanbieders gevonden. De prijzen verschillen van € 10,- tot € 125,-, afhankelijk van het hefvermogen en de maximale werkhoogte.

Top 11 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hefvermogen variërend tussen 1.500 tot 8.500 kg
Maximale werkhoogte variërend tussen 2.90 tot 6.50 m
Gewicht variërend tussen 2.960 tot 12.330 kg
Doorrijhoogte variërend tussen 2.02 tot 2.82 m
De duurzame elektrische heftruck voor intern transport

De elektrisch aangedreven heftruck is de beste keuze wanneer je een heftruck wilt huren om in gesloten ruimten te gebruiken. Ook voor werkzaamheden die niet binnen plaatsvinden kan de elektrische heftruck perfect uit de voeten. Een heftruck op accu is ontworpen voor de lichte tot middelzware toepassingen in magazijnen. Zoek je een heftruck voor zware toepassingen, wellicht is een diesel of LPG heftruck dan een betere keuze om te huren.

De voordelen van het huren van een vorkheftruck met accu

Als je op een plek moet werken waar uitlaatgassen niet gewenst zijn, in gesloten ruimte, dan is het huren van een elektrische heftruck ideaal. De elektrische heftruck rijdt op accu waardoor de machine weinig lawaai produceert. Afhankelijk van welke batterijen het verhuurbedrijf levert, kunnen ze een bepaald aantal uren mee. De nieuwste batterijen kunnen vaak een hele werkdag van acht uur meegaan. Op deze manier zijn de brandstofkosten lager in vergelijking met een diesel heftuck.

De elektrische heftruck kan moeiteloos in containers rijden, vanwege de triplex mast. De masten zijn dusdanig geplaatst dat de bestuurder altijd goed zicht heeft op de lading en de werkomgeving. De heftruck kent vaak slechts drie wielen wat de draaicirkel zeer klein maakt. Echter zijn er ook elektrische heftrucks te huur met vier wielen, waarbij de achterwielen draaien. Wat de draaicirkel aanzienlijk verkleint en de heftruck zeer wendbaar maakt. Al met al is de elektrische vorkheftruck zeer geschikt voor laad- en loswerk in kleine ruimtes.

Goed om te weten als je een elektrische heftruck huurt

Het hefvermogen verschilt per elektrische heftruck en varieert van 1.500 tot wel 8.500 kg. Afhankelijk van de lading die moet worden geladen of gelost, kun je een elektrische heftruck huren die hierbij past. De hefhoogtes verschillen uiteraard ook. Denk aan hoogtes tussen de 290 cm en 650 cm. Bij twijfel over de juiste heftruck is het goed om informatie in te winnen bij het verhuurbedrijf, zodat je zeker weet dat je de juiste huurt. Wanneer je de heftruck zelf haalt en terugbrengt houd dan rekening met gepast vervoer, zoals het huren van een machinetransporter.