Wiellader huren

11 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 65,- tot € 230,- en hangt af van het eigen gewicht, de bakinhoud en het hefvermogen.

Top 11 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Vermogen variërend van 23 tot 266 kW (31 tot 362 pk)
Bakinhoud variërend van 400 tot 6.300 l
Eigen gewicht variërend van 1.720 tot 35.700 kg
Hefcapaciteit variërend van 1.200 tot 26.760 kg
Hefhoogte variërend van 225 tot 337 cm
Rijsnelheid variërend van 20 tot 35 km/u
Tankinhoud variërend van 30 tot 80 l
Aandrijving diesel of elektrisch

Recente huuraanvragen

Wiellader 2 ton WL20 in Deventer

voor 1 dag bij Wacker Neuson B.V.

27-06-2024
Een wiellader: geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden<o:p></o:p>

Een wiellader, ook wel shovel genoemd, wordt vaak gehuurd voor grondverzetwerkzaamheden. Deze wendbare machine is perfect in te zetten voor het aanvoeren van zand, grind of klinkers. Er zijn wielladers te huur waarbij aan de hefarm voorzetstukken te monteren zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een puinbak of een stenenklem. Maar je kan ook een wiellader huren die over een vast voorzetstuk beschikt. Vind verhuurbedrijven van wielladers op Huren.nl die bij jou in de buurt gevestigd zijn.

Tips over het huren van een shovel

Een wiellader is als het ware een zwaardere versie van de knikmops. Heb je licht grondverzetwerk te verrichten, dan is het huren van een knikmops een optie. Een knikmops heeft knikbesturing. Dit houdt in dat de kniklader gemakkelijk te draaien is, en zo goed op moeilijk te bereiken plekken kan werken.

Let op: huur je een wiellader waar je opzetstukken op kunt monteren, dan is het soms nodig om deze apart te huren bij hetzelfde verhuurbedrijf. Bedenk van te voren goed welke opzetstukken je nodig hebt (dichte bak, puinbak, palletvorken, etc.) De hulpopzetstukken worden niet altijd in de getoonde huurprijs opgenomen. Goed om op te letten.

De juiste wiellader huren voor jouw klus

Er zijn verschillende soorten maten wielladers te huur. De wiellader verschillen onderling in gewicht, vermogen, capaciteit en afmeting. De inhoud van de bak kan variëren van 400 tot wel 6500 liter. De hefcapaciteit van wielladers die te huur zijn varieert van 1200 tot meer dan 25.000 kilogram. Het vermogen is ook een belangrijke peiler om de juiste shovel op uit te kiezen om te huren, en varieert van ongeveer 20 tot rond de 250 kW. Let ook op de hefhoogte als dit van belang is. Deze is maximaal 3,37 meter.     

Ben je van plan om de wiellader zelf bij het verhuurbedrijf op te halen? Dan is het verstandig om ook een machinetransporter te huren, waarmee je de wiellader eenvoudig kan vervoeren. Vind de juiste verhuurder van de geschikte shovel voor jouw klus makkelijk en snel via Huren.nl!

Gerelateerde categorieën