Recente huuraanvragen

Knikmops 130 in Berlicum

voor 2 dagen bij F. P. R. Machinehandel & Verhuur

06-06-2024

Wiellader 2 ton WL20 in Alkmaar

voor 4 dagen bij Wacker Neuson B.V.

02-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


8,0

Nu voor de tweede maal gehuurd. Ook de minigraver gehuurd gehad. Toen de minishovel niet op voorraad was hebben ze alles in het werk gesteld om me toch te helpen.

Gehuurd:

Mini kniklader

op 05-04-2024

10-04-2024
Grondverzetwerkzaamheden? Huur een shovel!

Je zult niet altijd in het bezit zijn van alle benodigdheden voor grondverzet, denk bijvoorbeeld aan een shovel. In dit geval is huren een goede oplossing. Zo kun je werken met materiaal van goede kwaliteit, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Huur bijvoorbeeld een wiellader of ga voor de compactere mini kniklader. Lees hieronder meer over het verschil tussen beide shovels.

Een shovel huren: wiellader vs. mini kniklader

Een wiellader is een grote shovel die veelal ingezet wordt voor grondverzet. De wendbare machine kan gehuurd worden met meerdere voorzetstukken, waardoor deze voor vele klussen kan worden gebruikt. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een wiellader met een vast voorzetstuk. Voor lichtere klussen is een mini kniklader, ook bekend als mini shovel of knikmops, waarschijnlijk een betere optie. Deze toegankelijke en makkelijk te transporteren machine beschikt over een knik in de hefboom en kan ook gehuurd worden met verschillende hulpstukken. Denk bijvoorbeeld aan een graver, een balenklem of een betonmolen.