Mobiele schranklader huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 83,- tot € 152,- en hangen af van het laadvermogen, het hefvermogen en de bakinhoud.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aandrijving diesel of elektrisch
Bakinhoud variërend van 200 tot 400 l
Eigen gewicht variërend van 670 tot 4.450 kg
Hefcapaciteit variërend van 329 tot 1.360 kg
Hefhoogte variërend van 1.25 tot 2.8 m
Motorvermogen variërend van 13 tot 43 kW
Huur de compacte, maar zeer krachtige mobiele schranklader!

Wanneer je veel grondstoffen zoals zand of grind wilt transporteren huur je een schranklader. Deze compacte en makkelijk te manoeuvreren lader is hier uitermate voor geschikt. Een hoge productiviteit is haalbaar met de schranklader vanwege de grote bakinhoud en de hoge rijsnelheid. Het is een smalle machine (de breedte varieert van 0,8 tot 2 meter) waardoor je gemakkelijk op moeilijk te bereiken plekken kunt komen en over smalle wegen kunt rijden. Ook nauwe poorten en deuren en lage plafonds zijn voor de schranklader geen enkel probleem. Een schranklader wordt vaak ook een Bobcat genoemd.


Een schranklader huren om in te zetten bij krappe, nauwe ruimten

De schranklader is ideaal voor werken in zeer krappe ruimtes. Hij is compact, kan onder lage plafonds doorrijden (hoogte varieert van 1,8 tot 2,2 meter) en door smalle doorgangen heen glippen. Houd rekening met het gewicht van de schranklader: hij weegt tussen de 600 en 4500 kilo, en heeft een hefvermogen van maximaal 330 tot 1400 kilogram. Werk je op ruig terrein? Huur dan een rupslader, dat is dezelfde machine alleen met rupsbanden. Natuurlijk is elk project anders. Vraag daarom het verhuurbedrijf voor eventueel advies en meer informatie. Zodat je zeker weet dat je de juiste schranklader huurt voor jouw klus.


Dankzij verschillende hulpstukken is de Bobcat multi-inzetbaar

Een Bobcat is misschien wel het meest compacte machine voor het laden en verplaatsen van grondstoffen zoals zand en grond. Het is mogelijk om aan de schranklader verschillende hulpstukken, zoals een bikhamer of stenenklem, toe te voegen. Dit maakt de machine multi-inzetbaar. Er is een aantal vergelijkbare producten die je kunt huren, die op de schranklader lijken, zoals de knikmops (met knik in hefboom) en de wiellader (meer geschikt voor grondverzet).