Bank huren

4 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 6,- tot € 75,-, afhankelijk van het formaat, de kwaliteit en de uitvoering.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van banken

Er zijn in ons land erg veel verhuurbedrijven die banken verhuren voor bijvoorbeeld een part, evenement, beurs, feest, of andere gelegenheid. Ben jij een evenement aan het organiseren? Ben je ceremoniemeester van een huwelijk? Of ben je op kleinere schaal voor vrienden of familie een feest of party aan het voorbereiden? Dan kan het zomaar zijn dat je op zoek bent naar een verhuurbedrijf waar je terecht kunt om banken te huren. Ben je bezig met zoeken naar een geschikt verhuurbedrijf waar je een of meerdere banken kunt huren? Zoek dan niet verder: op Huren.nl vind je namelijk de verhuurbedrijven van banken en ander (party)meubilair op een rijtje. In een handig overzicht kun je de verhuurbedrijven met elkaar vergelijken. 

Naar wat voor soort banken om te huren ben je op zoek?

Er zijn verschillende soorten banken die je kunt huren om je evenement, feest of beurs mee op te vrolijken en aan te kleden. Ben je heel praktisch op zoek naar banken en lange tafels zodat er mensen aan kunnen zitten om te eten en te drinken, bijvoorbeeld voor op een festival of een tuinfeest? Dan kun je terecht bij heel veel verhuurbedrijven die dit soort, vaak houten banken en tafels verhuren. Ben je op zoek naar een of meerdere banken die je wilt huren om een soort loungehoek mee te creëren? Dan kun je weer terecht bij andere verhuurders, die loungebanken of lounge-items verhuren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om losse bankonderdelen te huren, zodat je zelf de geschikte vorm kan samenstellen in de ruimte die voor jou beschikbaar is. Je kunt natuurlijk ook hele loungebanken huren. Bekijk op Huren.nl het overzicht en het aanbod van de verschillende verhuurbedrijven en vind het bedrijf waar jij de banken die jij wenst kunt huren.