Loungeset huren

10 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 12,- tot € 236,-, afhankelijk van de uitvoering en de grootte van de loungeset.

Top 10 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Verhuur van loungesets

Loungesets zijn te huur in de vorm van een combinatie van meubels en producten zoals banken, hockers, tafels, stoelen, parasols, etc. Het leuke van het huren van een loungeset is dat je je bezoekers een heerlijk plekje kunt bieden waar zij even kunnen uitrusten van het struinen op de beurs, het bezoeken van het evenement of het feesten op de party wat jij organiseert. Je kunt bij de meeste verhuurbedrijven kiezen uit een aantal verschillende stijlen en soorten loungemeubels en loungesets die je kunt huren. Wil je een luxe sfeer creëren, denk dan aan een paar mooie, strakke loungebanken, een paar mooie, donkere hockers en misschien hier en daar een loungestoel. Wil je een ongedwongen, gezellige sfeer creëren waarbij je gasten echt even kunnen neerploffen, kies dan voor het huren van een paar loungekussens, fatboys en stoelen.

Verschillende soorten en maten loungesets te huur

De meeste verhuurbedrijven verhuren losse onderdelen die samen een loungeset vormen. Zo kun je onder andere banken, stoelen, hockers, kussens en leuke accessoires zoals parasols huren. Andere verhuurbedrijven verhuren volledige loungesets. In dit geval heeft het verhuurbedrijf voor jou een set gemaakt met loungestoelen etc. die geschikt zijn voor jouw gelegenheid. Ook kun je bij veel verhuurbedrijven kiezen tussen een aantal verschillende kleuren. Kies jij voor een bonte aaneenschakeling van kleuren, of ga je voor één kleur? Misschien wil je wel strak zwart of wit, of een gekke kleur zoals felpaars of een printje? Of je nou een tuinfeest geeft en op zoek bent naar plastic meubelen waarop je gasten kunnen loungen, of dat je een chique feest geeft waarvoor je een luxe loungeruimte wilt creëren, via Huren.nl vind je het juiste verhuurbedrijf met de juiste loungeset.