Riwojo

Contactgegevens

Nudepark 159
6702 DZ Wageningen

Telefoonnummer :0317-410416

Bekijk website

Openingstijden

Maandag 09:00 17:30
Dinsdag 09:00 17:30
Woensdag 09:00 17:30
Donderdag 09:00 17:30
Vrijdag 09:00 17:30
Zaterdag 09:30 12:30
Zondag - -

Informatie over Riwojo

Al 40 jaar voor een geslaagd evenement

Riwojo Verhuur is uw ideale partner voor de inrichting en verwezenlijking van uw feest of evenement. Een uniek bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat en een totaalconcept biedt voor de organisatie van feesten voor bedrijven en particulieren .Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf,uw gasten of uw klanten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuur van alle benodigdheden voor evenementen, zoeken wij samen met u naar de juiste sfeersetting en uiteraard houden wij hierbij rekening met de het beschikbare budget van u als klant.
Bij Riwojo Verhuur staat veiligheid voorop. Wij werken daarom uitsluitend met tenten en materialen van de hoogste kwaliteit. Al onze tenten voldoen aan de hoogste Europese normen voor brandveiligheid en windbelasting. Jaarlijks wordt al onze apparatuur getest door een hiertoe gecertificeerde medewerker

Bezorgkosten


Wij bieden u de mogelijkheid om de bij Riwojo Verhuur gehuurde artikelen te laten bezorgen en te laten ophalen. Ons ervaren personeel is u hierbij graag van dienst , niet alleen bij de bezorging maar b.v. ook bij de opbouw en inrichting van gehuurde tenten.
Uiteraard proberen wij door een efficiënte planning de transportkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Deze transportkosten kunt u opvragen door een offerte aan te vragen. U dient hiervoor minimaal één product in uw winkelwagen te plaatsen en een aanvraag voor offerte te doen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van onze enthousiaste medewerkers.


Beoordelingen over Riwojo


Er zijn nog geen beoordelingen geschreven. Schrijf nu jouw beoordeling!

schrijf beoordeling

Overige beoordelingen