Pizzaoven huren

7 aanbieders gevonden. De prijs verschilt van € 17,- tot € 145,-, afhankelijk van de uitvoering en het meegeleverde materiaal.

Top 7 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Aantal variërend tot 8 pizza’s
Max. temperatuur variërend tot 400 °C
Breedte variërend van 70 tot 110 cm
Hoogte variërend van 53 tot 160 cm
Diepte variërend van 58 tot 98 cm
Traditionele pizza’s maak je zelf: huur een pizzaoven

Een pizzaoven is leuk om te huren voor een themafeest, als tijdelijke vervanging voor de oven in een horeca-etablissement, of bijvoorbeeld voor een workshop pizzabakken. De meeste pizzaovens zijn verrijdbaar omdat ze op een onderstel geplaatst zijn. Er zijn dubbele en enkele pizzaovens te huur. Sommige kleinere pizzaovens zijn niet verrijdbaar, maar wel lekker compact. Let op: voor een pizzaoven heb je stroom nodig. Wil je pizza’s bakken op een stenen ondergrond? Huur dan een pizzaoven met een speciale steenplaat.

Let op de verschillen en huur de juiste pizzaoven

Je huurt de pizzaoven vaak inclusief borstel en soms met pizzaschep. Bij de verhuurders kun in sommige gevallen extra’s zoals pizzadeeg, saus en ander materiaal aanschaffen. Wat er wel, en juist niet bij de prijs inbegrepen zit, verschilt per verhuurder. Het aantal pizza’s dat je in de pizzaoven tegelijk kunt bakken varieert per oven, met een maximum van 8 pizza’s. Er zijn zowel enkele als dubbele ovens te huur. De maximumtemperatuur varieert ook sterk, maar de warmste oven kan tot 400 graden Celsius verwarmen. Huur slim, vergelijk de verhuurders van pizzaovens makkelijk en snel via Huren.nl!