Recente huuraanvragen

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 1 dag en 8 uur bij Konings Kidsparty

14-06-2024

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 3 uur bij Konings Kidsparty

10-06-2024

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

27-05-2024

Recente reserveringen

Poffertjesplaat in Ridderkerk

voor 8 uur bij Konings Kidsparty

27-05-2024

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

De poffertjesplaat was een groot succes ! Pakket met mix en toebehoren was helemaal compleet en voldoende. Fijne manier van communiceren, zeker een aanrader

Gehuurd:

Poffertjesplaat

op 25-05-2024

27-05-2024
Waar kan ik bak- en braadapparatuur huren?

Ben je bezig met de organisatie van een party, feest, beurs, evenement of andere gelegenheid en moet je voor de catering zorgen? Dan is het van belang dat er goede horeca-apparatuur aanwezig is. Je kunt een oven, combisteamer, bak- en grillplaten en/of barbecues huren bij verschillende verhuurbedrijven. Of je nou een tuinfeestje geeft en je wilt een grill in de tuin, of bezig bent voor een grote groep mensen de nodige voorbereidingen te treffen op het gebied van horeca, bij Huren.nl ben je aan het juiste adres. Op deze website vind je namelijk de verhuurbedrijven van magnetrons, ovens, fornuizen, bakplaten, grillapparatuur, friteuses en BBQ’s. Je kunt ze snel en gemakkelijk vergelijken op deze website.

Tips voor het huren van grillplaten, bakplaten, friteuses, etc.:

Als je van plan bent om een frituur te huren, of andere keukenapparatuur zoals een grillplaat voor vlees, een bakplaat voor poffertjes of pannenkoeken of een barbecue voor binnen of buiten, bedenk dan dat het handig is om van te voren stil te staan bij een aantal dingen. Vooral bij het vergelijken van de verschillende websites kan het handig zijn om een aantal aspecten te bedenken waar jij belang aan hecht. Let bijvoorbeeld goed op de certificeringen: zijn de apparaten gekeurd en veilig? En hoe zit het met de schoonmaak, is dat voor de klant of voor de verhuurder? En als je een frituur gaat huren, zit er dan ook het frituurvet bij? En komen er kolen bij de barbecue? Op deze manier vergelijk je de verhuurders goed en sta je achteraf niet voor verrassingen.