Volleybalnet huren

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 20,- tot € 61,- en hangen af van de afmetingen en de uitrusting (bijv. met bal of veld).

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 7,5 tot 10 m
Hoogte variërend van 1 tot 2,5 m
Heel veel pret met een gehuurd volleybalnet

Organiseer je een volleybaltoernooi of een sportdag? Dan is het huren van één of meerdere volleybalnetten ideaal. Zo kun je vrijblijvend volleyballen, zonder hoge aanschafkosten. Ook tijdens strandfeesten zorgt een volleybalnet voor veel plezier. Wil je niet alleen een net huren, maar ook een veld? Dan kun je het beste een opblaasbare volleybalboarding huren. Op deze pagina vind je een overzicht van de verhuurbedrijven van volleybalnetten en sets in de door jou gewenste omgeving.

Handige tips

Je kunt een volleybalnet los huren, maar vaak ook in een set met palen, belijning en haringen. Soms zit in zo’n set ook een volleybal inbegrepen. Dit kun je het beste navragen bij de verhuurder. Let ook even op de ondergrond waarop het net geplaatst kan worden. Sommige netten hebben palen die alleen binnen of op een stenen ondergrond geplaats kunnen worden. Andere netten zijn geschikt voor zachte ondergronden, zoals het strand. Wil je de hoogte van het net kunnen verstellen? Dat kan! Sommige netten beschikken over palen die in hoogte versteld kunnen worden. Zo kunnen zowel volwassenen als kinderen volleyballen. Wil je de scores bijhouden? Huur dan een scorebord en voorkom gekibbel over de stand. Het is natuurlijk ook mogelijk om een volleybalnet te huren om een potje badminton te spelen!

Tip: Nog nooit volleybal gespeeld met je voeten? Dan is voetvolley ook het proberen waard!