Vind jouw beste huurdeal

Voetbalboarding huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

SensationAir Attractieverhuur logo

Met de S van een Schoon assortiment!

Meerdere vestigingen
v.a. 180,-

SG Verhuur logo

Betrouwbaar // Veilig // Plezier

Rotterdam
v.a. 145,-

Springkussenverhuur West Brabant logo

Feest Verhuur op locatie

Roosendaal
v.a. 125,-

Mooren Events logo

5%korting als u huren.nl vermeld bij uw bestelling

Lerop
v.a. 133,-

Partyservice Salland logo

voordelig de beste

Meerdere vestigingen
v.a. 100,-

Qui-Vive - Springkussens en Attracties logo

Hoge Service. Lage Pryzen. Meer dan 200 attracties

Middelburg
v.a. 120,-

Pascals Attractieverhuur logo

Het grootste assortiment!

Leeuwarden
v.a. 125,-

Bounce & More logo

Bezorgd en opgehaald door héél Nederland!

Stellendam
v.a. 151,-

Jump 4 Joy logo

Geen vaste bezorgkosten. Gratis meehelpen opzetten

Maarheeze
v.a. 60,-

Hopje Verhuur logo

breedste en goedkoopste assortiment

Geesteren
v.a. 175,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Creëer een geweldig speelveld met voetbalboarding

Een voetbalboarding is een opblaasbare voetbalarena met ingebouwde goals waar je in kunt voetballen. Het is een eenvoudige manier om in een handomdraai een gewedlig voetbalveld te creëren. Een voetbalboarding huur je vaak inclusief één of meerdere ballen, stroomhaspel en luchtkussenblower. De boarding kan je plaatsen op zowel een harde als zachte ondergrond. Bijvoorbeeld een straat of een grasveld. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven van voetbalboarding gesorteerd.

Dankzij de voetbalboarding hoef je niet telkens de bal te halen, uitschieten zit er namelijk niet meer in. De kans om te scoren tijdens het spel wordt daarom ook groter. Ideaal om te huren tijdens een straatspeeldag of sportdag. Wil je het helemaal leuk maken en een extra dimensie aan het spel toevoegen? Huur dan voetbalrokken bij één van de vele verhuurbedrijven. Dit zijn speciale voetbalrokken die het voetballen naar een heel nieuw niveau brengen. Je speelt als het ware in een sumoworstelpak. Leuk voor de jongere spelers, maar ook zeker volwassenen kunnen zich hier goed in uitleven.

Het plaatsen van de gehuurde voetbalboarding

Let bij het plaatsen van de soccerboarding op de maatvoering van de attractie. Er moet namelijk voldoende beschikbare ruimte aanwezig zijn. De maatvoering van de attractie verschilt sterk per boarding en daarom per verhuurbedrijf. De lengte varieert van 8 tot 25 meter. De breedte verschilt van 6 tot 20 meter. Er zijn opblaasbare voetbalarena’s te huur waar drie individuele banen in verwerkt zitten. Handig wanneer je een toernooi organiseert en meerdere wedstrijden tegelijk wilt houden.

Uiteraard is het belangrijk dat er een stroomvoorziening aanwezig is op de locatie waar je de voetbalboarding wilt plaatsen. Neem contact op met het verhuurbedrijf als je bijvoorbeeld midden in een park een voetbalarena wilt plaatsen, en overleg wat de mogelijkheden zijn. Of je nou een sportdag, teambuilding-dag, spelletjesmiddag, bedrijfsuitje of andere gelegenheid hebt, het huren van een voetbalarena biedt uitkomst.

Zelf het opblaasbare voetbalveld transporteren?

De kleinere boardings zijn eenvoudig te vervoeren in een gemiddelde personenauto. Wanneer je een grotere voetbalboarding huurt is het belangrijk dat je zorgt voor gepast vervoer. De grotere voetbalvelden zijn vaak geplaatst op een europallet. En past goed in op een aanhanger of in een lege bestelbus. Heb je geen gepast transport; geen nood. Er zijn veel verhuurbedrijven die een handige haal- en brengservice hanteren. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Kenmerken en varianten

  • Lengte variërend van 11.0 tot 25.0 m
  • Breedte variërend van 6.0 tot 20.0 m
  • Hoogte variërend van 0.8 tot 3.0 m
  • Aansluiting 220 of 230 V