Levend sjoelen huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen van levend sjoelen verschillen van € 175,- tot € 303,-, afhankelijk van het formaat en de uitvoering.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Neem een aanloop en sjoel jezelf door de poortjes

Levend sjoelen is net zoals het echte Oudhollandse spel, maar dan heb je geen sjoelstenen; je bent zelf de sjoelsteen. Neem een goede aanloop en door middel van de rubberen opblaasbare banden glij je door het poortje. Natuurlijk die met de meeste punten. Levend sjoelen is een echte eyecatcher op evenementen, daarnaast ook erg leuk als zeskamponderdeel. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven gesorteerd van het levend sjoelspel. 

Creëer competitie met de attractie levend sjoelen

Ben je op zoek naar een leuke attractie met warm weer, waarin water een grote rol speelt? Dan is levend sjoelen bij uitstek het spel om te huren. Met de gehuurde attractie creëer je eenvoudig een leuk competitief spel. Het team met de meeste punten wint het spel. Leuk voor je jongere spelers, maar ook zeker een spel waar volwassenen zich kunnen uitleven. Het water op de baan zorgt ervoor dat deze glad is en goed glijd. Met goede duik op de bijgeleverde banden schiet je over de baan.

Het plaatsen van de levend sjoelbaan

Een levend sjoelbak is bij uitstek een attractie voor buiten. De attractie kan op zowel een verharde als onverharde ondergrond worden geplaatst. Wil je de sjoelbaan toch binnen neerzetten, houd er dan rekening mee dat het nat kan worden. De baan moet immers nat gehouden worden. Let bij het plaatsen op de maatvoering van de attractie. Er moet namelijk voldoende ruimte zijn om een goede aanloop te kunnen nemen. De lengte varieert per sjoelbaan (en daarom per verhuurbedrijf) van 10 tot 18 meter. De breedte varieert van 4 tot 6.3 meter. Omdat de baan opblaasbaar is, is er stroomvoorziening nodig. Daarnaast is er ook een constante toevoer van water nodig om de sjoelbaan nat en glad te houden.

Wanneer je zelf zorgt voor het transport van de levend sjoelbak, houd dan rekening met gepast vervoer. Over het algemeen past de attractie goed in een lege aanhanger of een bestelbus. Het gewicht varieert van 75 tot 250 kg. Voldoende mankracht is daarom wel gewenst. Liever de attractie geheel verzorgd huren? Dat kan gelukkig bij veel verhuurbedrijven. Voor een bepaalde meerprijs bezorgen en halen zij de attractie op locatie. Het verhuurbedrijf verzorgt dan ook het op- en afbouwen van de attractie.