Durf jij de uitdaging aan? Huur dan een spelkussen!

We kennen allemaal de springkussens en stormbanen wel die voor eindeloos spring- en klauterplezier zorgen. Maar wist je dat je ook te gekke spelkussens kunt huren? Dit zijn uitdagende spellen die gespeeld worden op opblaasbare kussens. Mocht je vallen, dan heb je gegarandeerd een zachte landing. Ideaal voor sportdagen, evenementen en kinderfeestjes. Let op! Het is raadzaam te controleren of de verhuurder gecertificeerd is en het spelkussen bovendien gekeurd is. Veiligheid staat tenslotte voorop.

Welke spelkussens kun je huren?

Via Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van meerdere spelkussens. Een voorbeeld is het spel sweeper, waarbij de deelnemers op pilaren staan en moeten springen zodra de ronddraaiende sweeper voorbijkomt. Een ander spel waarvoor zowel oplettendheid als souplesse vereist is, is slingerbal. Je kunt natuurlijk ook voor een iets makkelijker spel gaan, zoals de kantelmuur. Minstens even leuk en een prima onderdeel voor een team estafette.

Tip: Hou er rekening mee dat je elektriciteit nodig hebt om de spelkussens op te blazen. Is er geen stroompunt in de buurt? Misschien kan een haspel dan een oplossing bieden.