Roos Springkussens en Partyverhuur

Contact

Openingstijden - Geopend

  • Maandag 07:30 - 16:00
  • Dinsdag 08:00 - 16:00
  • Woensdag 08:00 - 12:00
  • Donderdag 08:00 - 12:00
  • Vrijdag 08:00 - 16:00
  • Zaterdag 07:30 - 12:00
  • Zondag Gesloten
  • Andere tijden op afspraak. Telefonisch dagelijks bereikbaar van 7 tot 22.30uur

Beoordeling (7)


10

Goede coördinatie ook met planning. Goede prijs-kwaliteit. Correct verzorgd. Service met een glimlach!

Gehuurd:

Skytube

op 07-06-2021

Dankjewel voor de goede beoordeling! Altijd heel leuk te zien dat alles naar wens is verlopen.


10

Op de dag van het feestje zelf bedacht ik me dat ik vergeten was statafels te bestellen. Wat een topservice: de tafels waren binnen 2 uur na mijn telefoontje bezorgd!


9,0

Helemaal blij met de gang van zaken op de Nocturne van Rietbuurt 2014 te Den Haag! Super bedankt voor alles.


9,0

Er is vanaf het eerste telefonische contact heel goed meegedacht waardoor ik een hele goede keuze kon maken.. Bij vragen was er een hele korte lijn naar een medewerker. Dus over de Service ben ik 100% tevreden. Ook de geleverde producten waren in een nette staat. De prijs was zeker in verhouding met de kwaliteit.Een leuk bedrijf met medewerkers die hart voor de klant hebben!!


10

Uitstekend bedrijf met een breed scala aan te huren spellen! Hartelijk ontvangen door Linda. Een rondje door het bedrijf gelopen en zo mijn keuze laten vallen op enkele spelletjes. Netjes via de email een bevestiging en factuur ontvangen. Alle spellen (springkussen, kraampjes, spellen) werden op tijd gebracht en zagen er netjes uit. Geen problemen en dat voor niet al te veel geld.


9,0

Perfecte service, vriendelijke mensen en snel en flexibel.Ik heb voor een evenement in Bussum oa grasmatten en partylights besteld. Alles stond netjes klaar in een aanhanger en kon zo weg rijden. Heel fijn!


9,0

Service is super! is het belangrijkste denk ik. zeer persoonlijk en niet te duur. Voor ons buurtfeest hebben wij ROOS ingeschakeld omdat ze ,binnen het toelaatbare, flexibel zijn, vriendelijk zijn, behulpzaam zijn en meedenken in hetgeen waarvoor jij komt. Daarnaast zijn de prijzen zeker goed en de attrakties...Wij hadden een stormbaan en die was super ! kinderen van 3!! tot 16!! op 1 kussen zonder problemen...echt waar! het jaar daarvoor hadden we een ander( goedkopere van roos) en haddden we er wel problemen mee met de kinderen (combi jong en oud). Nu Iets meer geld maar minder pleister-slachtoffers ;-) en dus meer plezier!!

Informatie over Roos Springkussens en Partyverhuur
Verhuur van springkussens, attracties, kunstgras opblaasfiguren en alles of uw feest of evenement compleet te maken!
Details openingstijden

Bovengenoemde betreft onze telefonische bereikbaarheid. Openingstijden ophaallocatie: Maandag tm vrijdag 7.30 t/m 17.00 uur Zaterdag 7.30 t/m 16.00 uur Zondag Alleen op afspraak 9.30-10.00 LET OP: In verband met bezorging van onze producten kan het zijn dat wij niet aanwezig zijn, ook tijdens openingstijden. Bel daarom altijd even voordat u langskomt. Buiten de reguliere openingstijden alleen op afspraak.

Bezorgkosten

Op aanvraag Wij berekenen de reistijd per locatie

Bezorginformatie

1e dag in de middag halen, 2e dag gebruiken en 3e dag voor 12 uur retour brengen is geen probleem. Bezorgen is ook een mogelijkheid en gaat volledig op afspraak met u!