Armworsteltafel huren

1 aanbieder gevonden. De huurprijs verschilt van € 30,- tot € 30,-, afhankelijk van de uitvoering en meegeleverde extra's.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 0,8 tot 1,25 m
Breedte variërend van 0,8 tot 1,5 m
Hoogte variërend tot 1,25 m
Huur een armworsteltafel en ga de strijd aan!

Armworstelen is een serieuze krachtsport voor professionals. De recreatieve variant ervan wordt ook wel armdrukken of armpje drukken genoemd. Armpje drukken is een spel voor twee personen en kun je overal doen: thuis, in de kroeg, of tijdens een evenement zoals een sportdag of een familiedag. Het draait allemaal om kracht en doorzettingsvermogen. Ga jij graag de strijd aan me je vrienden, collega’s of familieleden? Huur dan een armworsteltafel bij één van de verhuurbedrijven die hier voor je op een rijtje zijn gezet en meet jullie kracht!

Zijn er verschillende soorten tafels?

Armworsteltafels komen in veel verschillende varianten. Sommige tafels zijn erg simpel, terwijl andere tafels compleet met decor, verlichting en krukjes te huren zijn. Een standaard tafel wordt verhuurd met kussentjes voor je ellenbogen en vaak ook een kussentje waar de verliezende hand op terecht komt. Op die manier wordt armdrukken een pijnloos spel. Lichamelijk gezien dan! De tafels zijn geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. De belangrijkste regel bij armpje drukken? Het is verboden om je elleboog op te tillen. Let op! Sommige verhuurbedrijven verzorgen tegen een meerprijs de transport van de tafel en begeleiding tijdens het spel. Informeer hiernaar bij het verhuurbedrijf.