Koemelken huren

5 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 15,- tot € 77,- en hangt af van het formaat en de uitvoering (bijv. hout of opblaasbaar).

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 1,30 tot 3,00 m
Hoogte variërend van 0,60 tot 2,5 m
Mogelijke varianten opblaasbaar, 3D polyester of hout
Een nepkoe die je echt kan melken? Huur het spel koe melken

Koe melken is het spel waarbij je zelf een nepkoe mag melken. De uiers worden gevuld met vloeistof. Dit kan limonade zijn, maar echte melk of chocolademelk kan natuurlijk ook. Vervolgens kunnen de kinderen de koe melken door de uiers stevig vast te pakken en te melken. De meeste verhuurbedrijven verhuren de koe die je zelf kunt melken inclusief een typisch driepootkrukje en emmer. Dit is niet altijd het geval, soms huur je de koe los. Er zijn ook verhuurders die nepgeiten verhuren die je kunt melken.

Hoe ziet de ideale nepkoe om te huren eruit?

Er zijn melkkoeien en melkgeiten te huur van hout, van 3D polyester, en in opblaasbare vorm. De opblaasbare variant heeft stroom nodig voor de blower die de koe opblaast en opgeblazen houdt. Je kunt een levensechte koe huren die net zo groot is, of nog groter (3 meter lang bij 2,5 meter hoog) huren. Huur de melkkoe als onderdeel van een zeskamp, voor op een kinderboerderij, of op een kinderfeestje makkelijk en snel via Huren.nl!