Opblaasbaar dartspel huren

5 aanbieders gevonden. Prijzen van een opblaasbaar dartspel variëren van € 40,- tot € 61,-, afhankelijk van de afmetingen en uitvoering.

Top 5 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Breedte variërend van 2 tot 3 m
Hoogte variërend van 2,5 tot 5,5 m
Gewicht variërend van tot 150 kg
Huur een bijzonder dartspel: het opblaasbare dartboard

180! Voel de Raymond van Barneveld in je opkomen en ga de strijd aan met je vrienden, collega’s of familieleden en speel darten met een gehuurd dartspel.Niet zomaar een dartspel wat iedereen kent, nee, een opblaasbaar dartbord! Superleuk voor een vriendenavond, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Je kunt gaan darten volgens de officiële regels, maar je kunt natuurlijk ook doen wie er het dichtst bij bullseye kan komen. Een opblaasbaar dartspel kun je huren bij verschillende verhuurders. Deze huur je dan inclusief blower waarmee je het dartbord kunt opblazen. Houd er dus rekening mee dat er een stroompunt aanwezig moet zijn. Vind hier op Huren.nl het verhuurbedrijf wat het meest bij jou in de buurt zit.

Een opblaasbaar dartbord is soms wel vijf meter hoog

De grootte van een opblaasbaar dartbord varieert van 2,5 tot 5,5 meter, met een breedte van rond de 2-3 meter. Houd hier rekening mee als je bepaald waar het dartbord geplaatst wordt! Met een opblaasbaar dartboard maak je natuurlijk geen gebruik van echte pijltjes. Hiervoor in de plaats huur je het opblaasbaar dartboard inclusief een aantal pijltjes met klittenband erop. Hoeveel pijltjes je krijgt, hangt af van de verhuurder. Als je een opblaasbaar dartboard gaat huren, weet dan dat je deze zelf kunt opzetten en afbouwen. Houd er rekening mee dat er toezicht moet zijn van een volwassene. Liever geen opblaasbaar dartbord? Huur dan een normaal dartbord. Juist zin in nog meer opblaasbare attracties? Huur dan bijvoorbeeld een opblaasbaar voetbaldoel.