Abraham opblaaspop huren in Arnhem

Een jarige job in Arnhem? Huur een Abraham opblaaspop!

Ken jij iemand die bijna 50 wordt en wil je die dag niet zomaar voorbij laten gaan? Huur dan een Abraham opblaaspop! Ideaal om de jarige job eens flink te verrassen. Het fijne aan een opblaaspop is het gemak waarmee de pop vervoerd en opgezet kan worden. De Abraham poppen kunnen tot wel 7 meter hoog zijn.Letterlijk een grote verrassing dus! Ga je liever voor een echte pop? Kijk dan naar de verhuurders van echte Abraham poppen. Op deze .. Lees meer

  • Waar:

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

pagina vind je de verhuurbedrijven van Abraham opblaaspoppen in en rondom Arnhem. Dus ook in bijvoorbeeld Zevenaar en Velp.

Waar let je op als je een opblaaspop huurt?

Een opblaaspop is gemakkelijk op te vouwen, zodat je deze met de auto kunt vervoeren. Eenmaal op locatie hoef je de meegeleverde blower alleen maar aan te sluiten op het stroom en de pop is binnen een paar minuten opgeblazen. Plaats je de pop buiten of op een andere plek waar stroom niet voor handen is? Regel dan een haspel . Let tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven op de aanwezigheid van haringen en scheerlijnen. Daarmee kun je de pop namelijk vastzetten en waait je verrassing niet weg. Alvast gefeliciteerd met de jarige Abraham!

Kenmerken en varianten van Abraham opblaaspop

Hoogte variërend van 250 tot 700 cm
Vermogen (van blower) variërend van 190 tot 1.100 W
Eigen gewicht variërend van 10 tot 35 kg
Spanning 230 of 220 V

Alternatieve links