Abrahampop huren

12 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 15,- tot € 47,-, afhankeijk van de kwaliteit, het formaat en de uitvoering.

Top 12 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Verhuur van een abrahampop bij een verhuurbedrijf bij jou in de buurt

Mannen die vijftig worden gaan zich opeens apart gedragen. Misschien doen ze onverschillig en maakt het ze schijnbaar niets uit dat ze de vijftig bereiken. Of misschien gaan ze zich juist jong gedragen, kopen ze een rode sportauto en dragen donkere zonnebrillen. Een ding is zeker, het is altijd een leuke verrassing om een abrahampop te huren als een man vijftig wordt. De Abraham in kwestie zal misschien doen alsof hij het niks vind, zo’n pop van een opa in zijn tuin, maar de moeite wordt zeker geapprecieerd. Hoe ludieker hoe beter, je kunt zelf bedenken waar je voor gaat. Wil je het simpel houden? Dan kun je een abrahampop van hout huren. Dit platte bord met een afbeelding van Abraham erop is leuk om in de tuin of voor het raam te zetten.

Verschillende abrahampoppen te huur

Wil je wat meer uitpakken? Dan kun je een echte abrahampop huren die je zelf aan kunt kleden. Deze pop is meestal een soort grote knuffelpop in de vorm van een man met roze stof als huid. Je kunt deze abrahampop huren en zelf aankleden; maak het zo gek als je wilt, het allerleukst is misschien wel om de pop zo goed mogelijk op de echte Abraham te laten lijken door hem kleren van de jarige job aan te trekken. Zet de pop op een stoel of in een leuke houding in de tuin, op straat of binnen. De jarige Abraham zal verrast zijn, dat is zeker! Via Huren.nl vind je de verschillende verhuurbedrijven die verschillende soorten abrahampoppen verhuren. Van houten borden tot echt lijkende Abrahampoppen die al helemaal voor je aangekleed zijn, hier vind je waar jij naar op zoek bent!