Abraham opblaaspop huren

Een onvergetelijke 50e verjaardag begint met een Abraham pop

Allereerst, gefeliciteerd: iemand in jouw omgeving, of misschien jijzelf wel, wordt vijftig. Deze gelegenheid mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Het huren van een Abraham opblaaspop biedt uitkomst. Je kunt het zo gek niet bedenken: kleine of grote Abrahampoppen, opblaasbaar met lucht of met helium, Abraham skydancers, het is allemaal te huur. Wil je een onvergetelijk cadeau geven en iedereen laten zien dat de jarige ‘Abraham’ is geworden: huur een Abrahamopblaaspop! Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

De verhuurbedrijven waarbij je een opblaasbare Abraham kunt huren staan op deze pagina verzameld. Je kunt eenvoudig zoeken tussen de verschillende verhuurbedrijven. Je kan de verhuurders van Abrahampoppen sorteren op locatie: je typt je postcode in, en ziet vervolgens de verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Handig als je last minute op zoek bent naar een Abraham opblaaspop.

Tips bij het huren van een opblaasbare Abraham

Er zijn verschillende soorten Abraham opblaaspoppen die je kunt huren. De maten verschillen per verhuurbedrijf, variërend van 2,5 meter tot wel 7 meter hoog! Daarnaast kun je eraan denken om een opblaasbare Abraham te huren met een thematisch tintje; zoals een echt oud opaatje, of een Abraham die op een bierglas zit. Je kunt naast het huren van een Abrahampop ook opblaasbare eyecatchers huren met een Abrahamthema, bijvoorbeeld een opblaasbaar verkeersbord met “50” erop.

Het opzetten van de opblaasbare Abraham

Wanneer je een Abraham opblaaspop huurt, wordt deze vaak geleverd inclusief handige opbergtas. blower, stroomhaspel en benodigde haringen om de pop te bevestigingen. De opblaaspop is eenvoudig op te zetten. De blower sluit je aan op netstroom (220 of 230 V) en na ongeveer 5 minuten staat de onvergetelijke verrassing overeind. Zorg er uiteraard wel voor dat je de scheerlijnen goed spant, zodat de pop stevig vaststaat. De Abraham opblaaspop is goed opvouwbaar wanneer hij leeg is, vaak neemt het niet meer ruimte in dan een grote sporttas. Op deze manier past de Abraham opblaaspop vaak eenvoudig in een personenauto. Het gewicht varieert van 10 tot 35 kg. Geen zin om de pop zelf te halen? Vaak kan het verhuurbedrijf tegen een meerprijs de Abraham pop op locatie afleveren en vervolgens weer ophalen. De meeste verhuurbedrijven bieden een interessante korting aan wanneer je de eyecatcher meerdere dagen huurt.

Kenmerken en varianten van Abraham opblaaspop

Hoogte variërend van 250 tot 700 cm
Vermogen (van blower) variërend van 190 tot 1.100 W
Eigen gewicht variërend van 10 tot 35 kg
Spanning 230 of 220 V