Sarah opblaaspop huren in Tilburg

Verras de jarige Sarah met een gehuurde Sarah opblaaspop

Wordt jouw vrouw, moeder, zus of vriendin 50 jaar en wil je haar flink verrassen? Huur dan een Sarah opblaaspop voor in de voortuin. Want of ze er nou vrede mee heeft of nog liever een paar jaar als veertiger doorbrengt, gevierd worden moet het zeker! In en rondom Tilburg bevinden zich verschillende verhuurbedrijven van Sarah poppen. Dus ook in bijvoorbeeld Moergestel en Goirle. Vergelijk ze goed alvorens een keuze te maken. Zo vind je de leukste popvoor de voordeligste prijs bij een .. Lees meer

  • Waar:

Vergelijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

Bekijk op kaart

bedrijf bij jou om de hoek! Zoek je een pop voor je vader, je buurman, je collega of je man die 50 wordt? Huur dan een Abraham opblaaspop.

Het opzetten en vervoeren van de Sarah pop

Sommige Sarah opblaaspoppen zijn wel 6 meter hoog. Toch zijn de poppen erg gemakkelijk te vervoeren en op te zetten. De pop past namelijk gemakkelijk op de achterbank van de auto, doordat deze op te vouwen is. Ben je op locatie? Dan haal je de pop uit de tas, je sluit de bijgeleverde blower aan op stroom en na een paar minuten is jouw verrassing klaar! Zorg ervoor dat de pop goed vaststaat, anders is de verrassing maar van korte duur. Vaak worden scheerlijnen en haringen meegeleverd. Let hierop als je de verschillende verhuurbedrijven vergelijkt. Stroom op locatie, bijvoorbeeld in de voortuin, regel je gemakkelijk met een haspel. Zoek je een echte Sarah pop of een andere eyecatcher? Kijk dan eens tussen de overige blikvangers!

Kenmerken en varianten van Sarah opblaaspop

Hoogte variërend van 250 tot 700 cm
Vermogen (van blower) variërend van 190 tot 1.100 W
Eigen gewicht variërend van 5 tot 35 kg
Spanning 230 of 220 V