Vind jouw beste huurdeal

Sarah opblaaspop huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Partykist Attractieverhuur logo

De meest complete Attractie Verhuurder!

Hilversum
v.a. 61,-

MateriaalService logo

Dè totaalleverancier van koffiekop tot stormbaan!

Breda
v.a. 30,-

Axitraxi logo

Attracties voor ieder evenement!

Nijmegen
v.a. 42,-

Eeft van der Ende Entertainment logo

Alles op het gebied van Entertainment

Maasdijk
v.a. 48,-

Joma Verhuur logo

U glimlacht, wij stralen!

Zwanenburg
v.a. 35,-

Sarahabrahamexpress.nl logo

Gratis bezorging door PostNL en gratis retour.

Landelijke levering
v.a. 65,-

Lobas Aktiviteiten logo

Veldhoven
v.a. 54,-

Dutch Party Company logo

Partyverhuur in Gooi, Eemland en omstreken!

Eemnes
v.a. 40,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

50 jaar? Val op met een gehuurde Sarah opblaaspop!

Niet alle vrouwen vinden het even leuk om 50 te worden. De één voelt zich trots, de ander behoort nog liever een tijdje tot de veertigers. Hoe je het ook went of keert, het is altijd leuk om de jarige ‘Sarah’ te verrassen, bijvoorbeeld met een opblaasbare Sarah in de voortuin! Je kunt zo’n opblaasbare Sarah huren bij veel verschillende verhuurbedrijven. Handig als je een Sarah opblaaspop in de buurt wilt huren.

 

Let op! Verhuurbedrijven hanteren vaak een minimale huurperiode van 3 dagen, een weekend of een week. De huurprijs die weergegeven wordt, is dan ook vaak voor meerdere dagen. Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven waar je dit soort Sarah opblaaspoppen kunt huren voor je op een rijtje gezet. Op deze manier kun je, bijvoorbeeld door de kaartfunctie te gebruiken, snel en eenvoudig zien welk verhuurbedrijf bij jou om de hoek zit.

Het opzetten en vervoeren van een opblaasbare Sarah

Een Sarah opblaaspop is zeer eenvoudig op te zetten. Je haalt de Sarah uit de tas, de bijgeleverde blower sluit je aan op netstroom (220 of 230 V) en na een paar minuten staat de opvallende verrassing klaar. Zorg er wel voor dat de Sarah goed vaststaat, sommige Sarah poppen kunnen wel tot 7 meter hoog zijn! Vaak worden er scheerlijnen en haringen meegeleverd waarmee de opblaaspop verankerd kan worden. Zorg wel voor een verlengkabel van voldoende lengte. Deze kan vaak bij hetzelfde verhuurbedrijf gehuurd worden. Een Sarah opblaaspop is, net als de Abraham opblaaspop, gemakkelijk te vervoeren in de achterbak van een gewone auto.

Onvergetelijke eyecatchers voor elke gelegenheid

Naast opblaasbare Sarah’s verhuren veel verhuurbedrijven ook andere grappige opblaasbare objecten, die leuk zijn als eyecatcher en als onvergetelijke verrassing voor de jarige. Vijftig jaar word je natuurlijk maar één keer, dus het is leuk om dan eens goed uit te pakken. Gelukkig zijn er verhuurbedrijven die een interessante korting aanbieden wanneer je de blikvanger voor een wat langere periode huurt. Vind op Huren.nl het verhuurbedrijf wat bij jou past.

Kenmerken en varianten

  • Hoogte variërend van 250 tot 700 cm
  • Vermogen (van blower) variërend van 190 tot 1.100 W
  • Eigen gewicht variërend van 5 tot 35 kg
  • Spanning 230 of 220 V