Sarah opblaaspop huren

De huurprijs varieert van € 19,- tot € 71,- per dag en hangt af van de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Meest gekozen
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2021
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2021
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Huurtopper 2021
 • Best beoordeeld
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2021
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hoogte variërend van 250 tot 700 cm
Vermogen (van blower) variërend van 190 tot 1.100 W
Eigen gewicht variërend van 5 tot 35 kg
Spanning 230 of 220 V

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Mooie pop , geen gedoe, vriendelijke man.

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 06-11-2022

13-11-2022


10

Super leuke surprise party gehad! Met dank aan de Sara opblaaspop van Gaaf Verhuur!

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 19-03-2022

01-11-2022


9,0

Voor een verassing feestje nog snel een leuke dame uitgenodigd. Ondanks dat alles last minute was konden we gelijk terecht. Vooral fijn dat retour een dagje later kon!

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 29-10-2022

01-11-2022


1,0

De pop was vies, vol vlekken, rits inde voet was kapot. Twee van de vier lussen voor de scheerlijnen te bevestigen ontbraken, hier door kon de pop niet blijven staan. Ook kleine gaatjes in de pop en naden die al aan het loslaten waren op de rug van de pop

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 14-10-2022

17-10-2022


9,0

Eigelijk te laat besteld maar door inzet personeel alles super snel geregeld. Besteld op vrijdag 7 oktober de 8e pop al afgeleverd. Zeer goed geregeld allemaal. Dank.

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 10-10-2022

14-10-2022


10

Nette website, duidelijke keuze mogelijkheden ook met losse vlaggetjes en ballonnen e.d. Sarah was van goede kwaliteit en geleverd in een nette degelijke kist en ook duidelijk omschrijving voor het retour sturen van de kist. Zeker een aanrader!

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 04-10-2022

13-10-2022


10

Alles werd keurig volgens afspraak geleverd in een stevige kist en zag er netjes uit. Retour zenden hoefde niet in het weekend maar mocht de eerst volgende werkdag en daarvoor zaten alle benodigdheden in de kist. Kortom prima adres om zoiets te huren!

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 29-09-2022

12-10-2022


5,0

Scherpe prijs en vriendelijke medewerkers. Echter na aansluiten heeft de pomp/ventilator slecht paar uurtjes gewerkt (op de dag dat de pop moest staan heeft deze dus niet gestaan, JAMMER!). Bij inleveren gaven ze al toe dat ze een "slechte partij" ventilatoren er tussen hadden zitten. Ook het hoofdkantoor had ik telefonisch geïnformeerd welke aangaven dat ze een bedrag terug zouden storten. Kreeg een tientje....... Stort dan minimaal 1 dag huur terug. Geen armoe om 9 euro hoor, maar nadat we al erg teleurgesteld waren over de kwaliteit (niet het plezier wat we ervan mochten verwachten), vond ik de tegemoetkoming niet in verhouding staan. Lees meer

Gehuurd:

Sarah opblaaspop

op 26-09-2022

29-09-2022
50 jaar? Val op met een gehuurde Sarah opblaaspop!

Niet alle vrouwen vinden het even leuk om 50 te worden. De één voelt zich trots, de ander behoort nog liever een tijdje tot de veertigers. Hoe je het ook went of keert, het is altijd leuk om de jarige ‘Sarah’ te verrassen, bijvoorbeeld met een opblaasbare Sarah in de voortuin! Je kunt zo’n opblaasbare Sarah huren bij veel verschillende verhuurbedrijven. Handig als je een Sarah opblaaspop in de buurt wilt huren.

 

Let op! Verhuurbedrijven hanteren vaak een minimale huurperiode van 3 dagen, een weekend of een week. De huurprijs die weergegeven wordt, is dan ook vaak voor meerdere dagen. Op Huren.nl hebben we de verhuurbedrijven waar je dit soort Sarah opblaaspoppen kunt huren voor je op een rijtje gezet. Op deze manier kun je, bijvoorbeeld door de kaartfunctie te gebruiken, snel en eenvoudig zien welk verhuurbedrijf bij jou om de hoek zit.

Het opzetten en vervoeren van een opblaasbare Sarah

Een Sarah opblaaspop is zeer eenvoudig op te zetten. Je haalt de Sarah uit de tas, de bijgeleverde blower sluit je aan op netstroom (220 of 230 V) en na een paar minuten staat de opvallende verrassing klaar. Zorg er wel voor dat de Sarah goed vaststaat, sommige Sarah poppen kunnen wel tot 7 meter hoog zijn! Vaak worden er scheerlijnen en haringen meegeleverd waarmee de opblaaspop verankerd kan worden. Zorg wel voor een verlengkabel van voldoende lengte. Deze kan vaak bij hetzelfde verhuurbedrijf gehuurd worden. Een Sarah opblaaspop is, net als de Abraham opblaaspop, gemakkelijk te vervoeren in de achterbak van een gewone auto.

Onvergetelijke eyecatchers voor elke gelegenheid

Naast opblaasbare Sarah’s verhuren veel verhuurbedrijven ook andere grappige opblaasbare objecten, die leuk zijn als eyecatcher en als onvergetelijke verrassing voor de jarige. Vijftig jaar word je natuurlijk maar één keer, dus het is leuk om dan eens goed uit te pakken. Gelukkig zijn er verhuurbedrijven die een interessante korting aanbieden wanneer je de blikvanger voor een wat langere periode huurt. Vind op Huren.nl het verhuurbedrijf wat bij jou past.