Sarahpop huren

3 aanbieders gevonden. De huurprijs verschilt van € 40,- tot € 50,-, afhankelijk van de kwaliteit, het formaat en de uitvoering.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van sarahpop, aangekleed of van hout

Hoera, er is iemand vijftig jaar geworden, deze mijlpaal moet natuurlijk groots gevierd worden, of de jarige dat nou wil of niet. Het is een echte traditie om als iemand Sarah is geworden, een sarahpop te regelen. Je kunt zelf aan de slag met stro en kleren, maar dit is vaak een gedoe, en hoe kom je nou weer aan stro? Daarom kun je een sarahpop ook huren. Hier op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven die sarahpoppen verhuren. Voor binnen, of buiten in de tuin, een sarahpop om de jarige mee te verrassen die jij leuk lijkt vind je op Huren.nl. Ook houten borden voor in de tuin met Sarah als thema zijn te huur. De verhuurbedrijven hiervan vind je ook op deze pagina

Verschillende soorten van de Sarahpop die je kunt huren

Er zijn natuurlijk opblaasbare poppen te huur, maar op deze pagina vind je de poppen van hout en van stof. Onder andere verhuurders van houten borden met Sarah erop met een ludieke tekst of bijvoorbeeld een bord met het getal vijftig erop en een rode rand eromheen kun je hier vinden. Je kunt een reeds aangeklede sarahpop huren bij een van de verhuurders, maar je kunt vaak ook een pop huren die je zelf kunt aankleden, bijvoorbeeld met grappige oma-kleding, of de echte kleding van de jarige Sarah zelf. De meeste sarahpoppen kun je per dag huren. In sommige gevallen geldt een dag van de avond voor de verjaardag tot de ochtend na de verjaardag, maar dit verschilt per verhuurbedrijf. Ook vragen de meeste verhuurbedrijven een borg. Dit is een bepaald bedrag wat je terugkrijgt als je de pop ook weer inlevert. Let op, de borg wordt niet altijd bij de kosten berekend.